2777
2789
عنوان

دخترایی که حجابشون بده از دید عموم و پسرا بدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 26 پست

اسی عزیز پوشش یه بحث شخصی هستش ولی به نظرم هرکس باید یه خط قرمز هایی رو در هر موضوعی داشته باشه،خصوصا حجاب

خود من به شخصه از خانمایی که شلوار هایی که قسمت ران پاشون پاره هستش و اصلا نیست یه قسمت از شلوار رو میپوشن خوشم نمیاد،ادم هر لباسی رو میخواد بپوشه اول باید ببینه در شانش هست یانه

خیلی زشته که خانما زیر مانتوهای جلوبازشون نیم تنه میپوشن یا یه تاپ هایی که چاک سینشون معلومه

من خودم مدلم شلوار پاره و اینا نیست بحث دینیش نیست کلا اون حد اسپرت پوش نیستم و خوشمم نمیاد ..خودمم موهام بیرونه و کلا نه خودم نه شوهرم مشکلی با مو نداریم یعنی کلا تو خیابونم شالمو بندازم شوهرم نمیگه چرا چون تو منطقه ما عادیه...اما اگر کار غیر عادی نسبت به منطقه کنم میگه نکن...به نظرم راستم میگه...اگر سنی نداری هرجوری میخوای بگرد که توی دلت نمونه ولی از یه جایی به بعد سبک خودتو پیدا کن(و البته آدمی که سبک تورو بپذیره)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فقط اینو مستقیما از آقایون دیدم و شنیدم که حتی پسرهای به اصطلاح دخترباز, برای ازدواج دنبال د ...

نامزد من گف من اوایل نظر ازدواج باهاتو نداشتم ولی وقتی شناختمت دیدم واقعا ربطی به تیپ نداره تو از صدتا محجبه بیشتر خوب بودی و اینا اما من از اون فرضیه اولیه که ازم داشت دلخور شدم که مردم ما چرا اینجورین عقلشون به چشمشونه

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×
نامزد من گف من اوایل نظر ازدواج باهاتو نداشتم ولی وقتی شناختمت دیدم واقعا ربطی به تیپ نداره تو از صد ...

در همه ی مباحث عقل مردم به چشمشونه 

مگه فقط حجابه ؟؟؟

الان عروس ، جهازش کم باشه ، کلی حرف درمیارن. هیچکس نمیگه عروس چه ویژگی های اخلاقی خوبی داره ، فقط جهااااااازززززز....

یا هر چیز دیگه ای 

از کوزه همان برون تراود که در اوست 

احسنت تم

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
گولت میزنه اتفاقا الان همه پلنگ پسندن

اصلا اینطور نیست فکر میکنی پسرا پلنگارو دوس دارن برای چند ساعت خوش گذرونی همین باور کن نه تا اخر عمر

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×