2777
2789
عنوان

پیرمرد صد ساله‌ای که...📚

550 بازدید | 0 پست

📖پیرمرد صد ساله‌ای که از پنجره بیرون پرید و ناپدید شد (میدونم میدونم، این اسم خودش اندازه یه کتابه😂)

✒️یوناس یوناسن

داستان این کتاب یه خرده واقع نه‌گرا(🤣😑) و تخیلیه.داستان پرماجرا و پیچیده مرد خیلی خیلی پیری که به طرزی مضحک همه جای دنیا رفته و تو خیلی از وقایع مهم تاریخی حضور داشته.

سراسر داستان سرشار طنز خاصیه. داستان جوری شروع میشه که شما حتی نمیتونید حدس بزنید چه‌طور ادامه پیدا خواهد کرد_عنصر غافلگیری_.😉

قصد ندارم بگم این کتاب خیلی شاهکاره.نه، ابدا🤗حتی اعتراف میکنم سبک نگارشش جوریه که سخت میشه دوستش داشت. اما در لیست اون کتاب‌هایی قرار میگیره که همیشه درگیر اینم که چه قدر وقت و چه‌قدر فکر برای خلق کردنش نیازه🤔:

وای یارو عجب مخی داشته! ببین چی رو به چی ربط داده! آخ از کجا به کجا رسید!💥

روی هم رفته، این کتاب برای من خاص و منحصر به‌فرد بود. چون عنصری توش داشت که تو هیچ کدوم از کتابایی که خونده بودم ندیدم:شوخی با تاریخ🙃

یه تجربه هیجان‌انگیز و بامزه😆

معرفی_کتاب#  

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻