2777
2789
عنوان

لک بعد از مزو

4105 بازدید | 52 پست

مزونیدلینگ کردم لک افتاده توصورتم اونجاها که عمیقترزده...چندروز پیشم پرسیدم ..کسی اطرافتون بوده خوب شده باشه؟دارم ازاسترس میمیرم ..توورخداکمکم کنید

سلام گلم کرم ترمیم کننده دارم مشخصاتشو برات میزارم 

👇👇👇👇👇

کرم ترمیم کننده حاوی عصاره میموزا، یک محصول موثر برای ترمیم پوست‌های آسیب‌دیده، آفتاب‌سوخته، و مناسب برای مراقبت پس از فرآیندهای پوستی می‌باشد.

• ترمیم کننده پوست آسیب‌دیده • رفع التهاب‌های پوستی • مناسب برای رفع زخم، بریدگی و آفتاب سوختگی • موثر در رفع اگزما و درماتیت • مناسب برای تکمیل فرآیندهای جوانسازی پوست • کاهش سوزش و قرمزی پوست

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعددوهفته یعنی اینازخمن که موندن؟روپوستم زخم نیست اینا لک زیرپوستمه

اخه با مزو که صورت لک نمیشه. اصلا مزو میکنیم که لک ها برن. اینا جای لک های قبلی خودت نیست معلوم شده؟

من مزو کرده بودم تا دو هفته صورتم قرمز و زخم بود ترمیم کننده زدم کم کم خوب شد

همون جای زخم یه حالت قهوه ای شده ...بعدش اینجوری نبود؟

داره احتمالا زخمت خوب میشه چون اولش قرمزه بعد قهوه ای میشه. ترمیم کننده رو بزن. اگه دیدی بعد ۱ ماه هنوز جاش هست برو به دکترت بگو

ای وای منم مزونیدلینگ کردم خیر سرش تهاجمی کل صورت لک شده مثلاً ی قسمت پوسته ریزی کرده سفید شده ی قسمت قهوه ای مونده ،شما بعدش اینجوری شدی یا از روز اول لک بود و نرفت؟من از روز اول پوسته ریزی نداشت که اینجوری شد تهاجمی کار کرده زیاد 

ای وای منم مزونیدلینگ کردم خیر سرش تهاجمی کل صورت لک شده مثلاً ی قسمت پوسته ریزی کرده سفید شده ی قسم ...

نمیدونم چکارکنم ....اینا اونجاییه که ازاولم زخمش زیادبود...لکش چجوریه؟مال منم قهوه ایه ...فک نکنم بره ...حالم خیلی بده