2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ماله ما گذاشتن مزایده بعد سهم هر کس رو ریختن به حسابش

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

به این راحتی ها نیست! 

معمولا دادگاه قیمت گذاری می کنه و الوییت خرید با وراث دیگه هست!   بعد اگه کسی حاضر به خرید نشه تو مزایده می زارند   اونم هیچ کسی حاضر نیست بیاد پولش گیر بیاندازه یه خونه ارث و میراثی بخره! 

ن ولی بابام اینا وکالت تام دادن نمیتونن کاری کنن  الان سه ساله بابا بزرگم فوت شده 7 تا مغازه داره 3 تا خونه هنوز یک مغازه ای هم به فروش نرفته 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
چند وقت طول کشید تا سهمتون رو دادند؟؟

دقیق یادم نیست نال ساله 93 بود

بستگی داره ملک چه جور باشه ماله ما موقعیتش خیلی خوب بود رو هوا زدن

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی