2777
2789
عنوان

شام مادرشوهر!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 162 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کلا اینجورین ناراحت نشو سبکشون همینه منم یه دوست دارم با اینکه میلیون ها پول دارن ولی کم پیش می ...

نه بابا دختراشون میرن ماهی و ... می پزن...  شانس منه. مدونن شوهرم وابسته ست من نمیتونم کاری کنم بدتر میکنن

چقدر دلم گرفت باحرفت  موقعیت من جوریه که تابستون کلا خونه مامانمم البته بدون شوهرم  بعد ...

آره والا خودم تجربه اشو دارم که میگم .. ایشالله موقعیت شما هم درست بشه عزیزم ، از قدیم گفتن دوریو دوستی وقتی دور باشی همههه چیییی خوبههه اصلا یه احترام خاصی پیش همه داری 

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

احترام چی میشه؟ یخچالت پر باشه نون پنیر بیاری خیلی دیگه... من خودم براشون مهمونی میگیرم یا دعوتشون م ...

مثل اینکه ااز قصد میخواد تورو خورد کنه جلو خواهر شوهرت...دیگه هروقت دعوت کرد نرو یا زمان خوردن وعده نرو.

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠

چندتا تن ماهی مگه گرفته بودن؟؟ما ۵نفریم،دوتا یا سه تا میگیریم.

به نظرم دیگه برا شام ونهار نمون اگه هم رفتی یه ظرف غذا برای خودتو پسرت ببر.بگو بچم جدیدا بد غذا شده.همه سر سفره غذای میزبانو بخورن شما وپسرت جدا بخورید.هیچ اشکالیم نداره.با ادم بیشعور باید مثل خودش برخورد کرد.میخواست میوه بیاره اورده بود منتظر نمیموند دم رفتن شما اعلام کنه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
احترام چی میشه؟ یخچالت پر باشه نون پنیر بیاری خیلی دیگه... من خودم براشون مهمونی میگیرم یا دعوتشون م ...

اگ یخچالش پره ک دیگ اشتباه از اونوره واقعن زشته آدم هر چی داره از بچشه ب بچه‌ات ندی آخه واسه کی میخاد بیاره ☹️

بحث خورده نخورده بودن آدم نیست  بحث احترام  خو به قول خودت سوپری سرنبشه یه دقه برو تن ما ...

خریدای مادرشوهرمو همسرم انجام میده. پدرشوهرم ندارم. میتونست بگه خواهرت اینا اومدن سر راه ماست بگیر... تن ماهی بگیر کوفت بگیر زهرمار بگیر...

آره والا خودم تجربه اشو دارم که میگم .. ایشالله موقعیت شما هم درست بشه عزیزم ، از قدیم گفتن دوریو دو ...

واقعا موافقم من الان از خانواده شوهرم دورم دوهفته ای ماهی یه بار میرم عروسیم ک تموم شد نیم ساعت بعدش راه افتادم اومدم خونه خودم الانم مشکلی نداریم البته اگه دخالتای فراون خواهرشوهرمو فاکتو بگیرم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
چندتا تن ماهی مگه گرفته بودن؟؟ما ۵نفریم،دوتا یا سه تا میگیریم. به نظرم دیگه برا شام ونهار نمون اگه ...

1تن ماهی برای 5نفر بود... بعد خواهرشوهرام اومدن اونم باز نکرده... 

همیشه همینه می پرسه  میوه میخورید بیارم؟ چایی میخورید؟ خیلی وقتا میریم خونه شون حتی یه چایی هم نمیخوریم

حق داری ....منم از مادرشوهرم دورم یه استان دیگه ام...وقتی بعد از چندماه میرفتیم شب اول که میرسیدیم خ ...

فقط مامانا.چای داااااغ .نان دااااعغعععع .کباب داغغغ و همه چی عالی 

ظاهراً تنها چیزی که تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله!،چون کسی اعتراض نمیکنه که مال من کمه!   نه هر قصاب ماهر میکند پوست🔪 ، نه هر نون و نمک خور می شود دوست🧂🥖!  به بعضی ها حتی نباید رید💩،برنزه میشن،فردا برات قیافه میگیرن😐😏 نوازنده ی ویولن هستم🎻❤،داستان نوازنده شدنمو هیچکس باور نمیکنه😏،ما خوش شانسیم که شما حتی باورتون نمیشه🤗🤠