2777
2789
عنوان

شام مادرشوهر!!!

4321 بازدید | 162 پست

سلام

لطفا کمک کنید من از دست این قوم چه کنم...

دیشب بعد یه هفته رفتیم خونه مادرشوهرم... مریض بودن بخاطر همین نرفته بودیم خودش عصری زنگ زد دعوت کرد. همسرمم عصری سرکار نرفته بود خونه بود گفت بعد شام میاییم اونم اصرار کرد نه شام بیایید یه هفته ست نیومدین... همسرمم قبول کرد. بعد ما رفتیم خونه شون دیدم دوتا از خواهرشوهرامم اونجان.یکیش داره سالاد درست میکنه... خلاصه وقت شام شد سفره رو باز کردن مادرشوهرم شروع کرد برنج رو کشیدن. منم اول غذای پسرمو میدم بعد خودم میخورم... دیدم برنج خالی کشید تو بشقاب و نفری یه پیاله سالاد گذاشتم جلومون... دیدم از خورشت و چی دیگه خبری نیس... همونجوری شروع کردن به خوردن... هچی نگفتم و به پسرم غذاشو دادم... بعد وسط غذا مادرشوهرم میگفت میخواستم تن ماهی باز کنما مهدی(همسر من) نذاشت!! منم هیچی نگفتم سرمو انداختم ایین برنج خالی مو خوردم...بعد همسرم آروم گفت قرار بود فقط ما باشیم آبجیام اومدن مامانم بهم گفت میخواستم تن ماهی باز کنم اونم تعداد زیاده نمیرسه سالاد درست کردیم... نمیدونم چجوری برنج برای 10 نفر رسید حتی اضافه هم اومد ولی ....

خیلی بهم برخورد.. هیچ واکنشی نشون ندادم... موقع رفتن هم مادرشوهرم میگفت میرید؟ میخواستم میوه بیارم...

شب هم اومیم خونه به همسرمم چیزی نگفتم فقط خوابیدم. من گشنه و نخور نیستم... ولی واقعا رفتارشون برام سنگین بود. بارها پیش اومده بود که میریم اونجا اونم با دعوت میدیدم غذای مونده ناهارشونو میدن ولی گفتم عیبی نداره اوضاع شون خیلی اوکی نیس من برای خوردن نمیرم که... ولی این بار خیلی ناراحت شدم. درست همونجا جلو چشم من پول گوشتی که خواهرشوهرم گرفته بود رو داشتن حساب می کردن... من نمیگم 10 جور غذا برام بذارن ولی سرزده نرفته بودم... حتی خونه مامان خودمم سرزده میریم سریع یه غذایی درست میکنه یه گوشت چرخکرده ای مرغی... یا حتی تن ماهیی هم میره دوتا میگیره.

به خودشون زحمت ندادن سوپری سرکوچه برن یه تن ماهی بگیرن... یا حتی یه تخم مرغ بپزن...

من کلا آدم آرومی هستم باهاشونم هیچ مشکلی ندارم که بگم عوض در میان...

از 4تا عروس فقط من ارتباط دارم. یکیش ا دخالت هاشون طلاق گرفت. یکیش که موقع عروسیش20سال پیش کات کرده یکیش هم پارسال کات کرده... فقط من موندم. همسرمم خیلی وابسته ست... باید بره سر بزنه نمیتونم کات کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قول خودت حداقل یه تخم مرغ میتونستن درست کنن

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

اون وقت مادر بزرگ  مادری من بهترین غذا رو جلوی عروس می ذاره 

شده حتی وضع مالیش خوب نباشه اما گوشت گوسفندی می ذاره جوری که زن داییم فقط گوشت می خوره 

اما با این حال دعوا راه انداخت که شما منو نمی خواید 

و حتی وقتی بخوای همین جوری بری خونش نه به خاطر شام بلکه برای شب نشینی 

می گه نیستم و فلان 

درحالی که هست و شاید مادربزرگ من چند سالی یک بار بره خونه پسرش

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

با اینکه همسرم 3ساله بیکاره تو این سه سال نه عیدی شونو کم گذاشتم نه مناسبت شونو... 

الانم بهشون بگم که این چه کاریه میخوان بگن خب ما تن ماهی داشتیم شوهرت نذاشت... خیلی سر غذا اذیت میکنن... اصلا به غذاشون اهمیت نمیدن. مثلا شام اولی که من رفتم خونه شون بعد عقدم کتلت با برنج دادن...