2777
2789

به هر کیم میگم میگه مثبت فکر کن و این چیزا.اخه واقعا که میمیرن همه یروزی.ممکنه ی دفعه ای هم اتفاق بیفته😔مگه دروغ میگم

اخیرا هم یه بیماری برامون پیش اومد که خیلی ازون ترسیدیم و ازونجا ترسم شروع شد

قبلش اصن فک نمیکردم ماهم ممکنه بمیریم

بالاخره همه میمیرم 

راهی نداره 

پس فعلا لذت ببر

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اتفاقی که هنوز نیفتاده.چ فردا اید فکر فردا کنیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من این دوره رو گذروندم ...اینجوری شد که یکی از عزیزام مرد و دیدم کاری از دستم بر نیومد مرگ میاد نفر به نفر من تو او همه میمیرن الان پشیمونم چرا انقدر خودمو عذاب دادم میخوام فقط زندگی کنم .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

عزیزم اگه زیاد بهش فکر کنی از بودن باهاشون لذتی نمی بری افسرده میشی. فقط سعی کن تا می تونی از کنارشون بودن و زمان حال و حال خوشی که باهاشون داری لذت ببر. بالاخره همه یه روز می میریم. باید یاد بگیریم چطور کنارشون لذت ببریم

شاید باورت نشه منم مث توام وقتی اتفاق خوبی برام میوفته میترسم خوشحالی کنم که نکنه بعدش بلایی سر اطرافیانم بیاد روانی شدم همیشه نگرانم

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
بالاخره همه میمیرم  راهی نداره  پس فعلا لذت ببر

نمیتونم لذت ببرم😔همش به فکر و تصور اون چیزام.همش تو پیج کساییم که عزیزشون از دست دادن یا خودشون مردن.میگم چرا باید زندگی کنم پس

کاری از دستت برمیاد؟؟؟

الان تو ذهنت تصور میکنی خدای نکرده خدای نکرده پیش بیاد کاری از دستت برمیاد؟؟؟چررا ب این چیزا فکر میکنی با قسمت خدا نمیشه جنگید عزیزدلم

ب این فکر کن اگر خدا بخاد اینکارو کنه کاری از دست تو برنمیاد...من تا امسال شبا دیونه میشدم بسکه ب این مورد فکر میکردم و التماس خدا میکردم اما الان ب این باور رسیدم کاری از دستم برنمیاد بزار اللن ک هستن هرروز زنگ بزنم خوش باشم باهاشون چرا وقتی ینفر داره نفس میکشه ب مردنش ما فکر کنیم؟گناه نداره؟؟

خودتو سرگرم کن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻