2777
2789
عنوان

با کلاسا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 75 پست
شوخی میکنی دیگه🙄

نه بخداواقعا اگه همشونو انجام بدي چهرت باكلاس ميشه

ولي منظور از ژل لب در حد متعادله نه اينكه خيلي لبو گنده كني يا عمل بيني يه بيني كه عيب نداشته باسه نه اينكه بري مدل خوك عمل كني

منظورم مينيمال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا کی گفته پلنگا با کلاسن واقعا من بعضیارو دیدم بدون عمل و کاملا نچرالن ولی باکلااااسن به نطرم ب ...

عزیزم من باکلاسم🤣🤣🤣🤣

فقط میخوام چهرم از مظلوم و معصوم بودن و ازین مثبت بودن در بیاد 

لطفا برای موفقیتم صلواتی بفرستید 🙏خدایاااااا کمکم کن
نه اینکه با کلاسی نمیشه به نظرم کسی گه با متانت رفتار کنه و تو گفتارش ارام و شمرده حرف بزنه باکلاسه

عزيزم همه رو باهم بايد داشته باشه  قبول كن يه بيني خيليييي بزرگ وقتي داشته باشيم هرچقدر هم با متانت صحبت كنيم فقط پشت تلفن باكلاس به نظر ميرسيم وقتي حضوري كسي ببينمون ميگه اوه اينقد باكلاس صحبت ميكرد فك كردم حالا چه شكليه😂😂

عزیزم من باکلاسم🤣🤣🤣🤣 فقط میخوام چهرم از مظلوم و معصوم بودن و ازین مثبت بودن در بیاد 

بعد میشه معصومیت از دست رفته🤔🤣

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤

واقعا من به این نتیجه رسیدم با همه وجودم که این چهره نیست که ایندتو میسازه 

اعتمادبنفس ، رفتار مناسب ، تحصیلات و درست صحبت کردن خیلی خیلی تاثیر دارن اگه یروز دختردار شدین و چهره زیاد زیبایی نداشت نزارین ذره ای حس نازیبا بودن کنن 

تا میتونین رو شخصیتش کار کنین

امیدوارم خودمم در اینده حرفام یادم نره

توی ترافیک ذهنم تو یک آهنگ آرومی 💑❤
نه بخداواقعا اگه همشونو انجام بدي چهرت باكلاس ميشه ولي منظور از ژل لب در حد متعادله نه اينكه خيلي ل ...

اخه من هرچی آدم متشخص و با فرهنگ و دکتر مهندس دیدم از این کار نکردن اصلا فکر این چیزا رو نمیکنن در عوض هرچی بیسوادو بی ادب و جلفو دیدم علاقه خاص به اینکارا دارن البته توهین نشه ها همه مثل هم نیستن اکثریتو گفتم اینجوری باشه که زنای خراب ازهمه با کلاس ترن چون همشون عملین

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
سشواز بهتر نیست ؟ اسیبش کمتره 

خب آره من موهام خیلی پر پشت از نرم کننده سینره استفاده میکنم و اتو هم میکنم الان نزدیک ۲ سال میشه روز ب روز اتو میکنم فعلا چیزی نشده خیلی خیلی صافن اما پایین موهای جلو سرم پر از مو خوره است ب شدت

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘