2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرسال واسه عیدموهاموهایلایت میکردم،موهامم ازکمرم بود،اماالان بچه هام کوچیکن،نمیتونم🙁🙁

عزیزم عیب نداره 

بچه هاتم بزرگ میشن خدا حفظشون کنه

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم
نمیدونم عزیز😂😂😄

من که سهام ندارم فقط شوهرم داره اونم کارتش قائم کرده میگه سهام خودم هست یعنی میخوای سود سهام هم بگیری نمیدونه بالاخره پیداش میکنم🤣🤣🤣

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
دوستان من میخوام خونه موهاموقهوای کنم چه رنگی چه شماره ای باید بگیرم 

شکلاتی ۷ رو با دودی ۸ با یه طبیعی ۵ با اکسیدان ۶ مخلوط کن بزن. رنگ اصلی آن شکلاتی باشه. دودی نصفش بریز. طبیعی ۵ هم ۱۰ سانت بزن

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
همینه عزیزم  اگه رنگ موی خوب با آرایشگر خوب میخوای همینقدر میسه

ن اتفاقا بعضی ها بخاطر منطقه بالا که هستن اجارشون  بالاس یا اینکه الکی الکی گرون میگیرن 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
بژ شماره هفت پیگار بزن با اکسیدان یک ..سفیدارو پوشش میده 

دوسشون دارم😁

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شکلاتی ۷ رو با دودی ۸ با یه طبیعی ۵ با اکسیدان ۶ مخلوط کن بزن. رنگ اصلی آن شکلاتی باشه. دودی نصفش بر ...

مرسی قبلا میرفتم ارایشگاه ایندفعه خودم میخوام بزارم پشت موهام دکلره داره بدنمیشه

هیچ چیزمثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
ن اتفاقا بعضی ها بخاطر منطقه بالا که هستن اجارشون  بالاس یا اینکه الکی الکی گرون میگیرن

اره . مزد اسمی ک ازشون در رفته هم میگیرن دیگ

اگه #پرسپولیس آدم بودسفت بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم

من در مورد کسی که ۲میلیون برای رنگ مو میده نظر نمیدم چون از شرایطشون خبر ندارم 

ولی خودم چون کار میکنم و جزو اقشار متوسط هستم ۲ میلیون برای رنگ مو نمیدم اگر روزی بخوام رنگ بزنم رنگای خوب ولی مناسب تری میزنم به موهام چون درآوردنش راحت نیست و خرجای مهم تری دارم