2777
2789
دارن منقرض ميشن ايشالله انقدر دختر زيادشده كه نگو دوقلو سه قلو دخترميشن الان ايشالله دارم منقرض ميشن

اطراف ما که اغلب پسرزان.

ولی دید جنسیتی نداریم ما.

سالم و سر براه باشن، اصلا جنسیتش مهم نیست به خدا.

منم دختر باردارم  چرا بدش میاد؟

ميگه مسئوليتش زياد بچه من بايد پسرميشد اونم با چندبار اي وي اف منفي اينارو حامله شدم خيلي غصه ميخورم برادخترام ازالان بفكره اينه اينا مومن باشن ازخدا خواستم اگر قراره اذيت شن تواين دنيا نيان اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره راست ميگي نميدونم هركي ميگي بچم دختره ميگه اخي 😕😕

بخدا روزی هزار بار میگم کاش سقط میشدم خیلی دلم برای زندگیم میسوزه 

خدا برات نگهشون داره مهم اینه خودت دوسشون داری 

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
ميگه مسئوليتش زياد بچه من بايد پسرميشد اونم با چندبار اي وي اف منفي اينارو حامله شدم خيلي غصه ميخورم ...

اصلا استرس نداشته باش برا نی نی ها خوب نیس

فقط توکل کن به خدا، همسرت بعد تولدشون مطمئن باش درست میشه 

من بفكره اينم بچهام برن خارج از كشور براي تحصيلات اون بفكره اينه كه مومن بشن ايشالله اين نظام تغييركنه همه روسريارو بردارن اين ادمايه مومن منقرض شن انقدر خشكه مذهبن

بخدا روزی هزار بار میگم کاش سقط میشدم خیلی دلم برای زندگیم میسوزه  خدا برات نگهشون داره مهم ای ...

من خودمم كلي سختي كشيدم توزندگي گفتم حامله ميشم ورق زندگيم برميگرده ولي شوهره عوضيم پسر ميخواسته منم ميگم كاش اگر قراره اذيت شن نارس بدنيا بيان و نمونن گناه دارن منم نيرم پي زندگيم اين ادم لياقت نداره ٥ماهه روتخت خوابيدم رنگ اسمونو نميبينم بعد بياد بگه چرادخترن اينجورادما بايد حسرت بدل بمونن

من خودمم كلي سختي كشيدم توزندگي گفتم حامله ميشم ورق زندگيم برميگرده ولي شوهره عوضيم پسر ميخواسته منم ...

نگو اینجوری عزیزم ان‌شاءالله که سالم. باشن 😞

تنهایی را به بودن های چندروزه ترجیح میدم😎
نگو اینجوری عزیزم ان‌شاءالله که سالم. باشن 😞

بخدا پدرم درامده عذاب كشيدم باچندباراي وي اف اينم گرفته بعد خودش مشكل داره نه من من ميتونستم جداشم ولي بازرفتم دنبال بچه خيلي حالم بده خيلي كاش خدا به دلم نگاه ميكرد يكيشو پسر ميداد البته شوهره من لياقته بچه نداره بحث دخترو پسر نيست

من خودمم كلي سختي كشيدم توزندگي گفتم حامله ميشم ورق زندگيم برميگرده ولي شوهره عوضيم پسر ميخواسته منم ...

اخی عزیزم 

چه سخت 

ولی میگذره 

دعا کن خدا خودش شوهرت هدایت کنه 

واسه خدا کاری نداره 

ناامید نشو 

مطمئن باش بعد از زایمان تاپیک میزنی که شوهرت عاشق دختراته 

فقط الان خودت بهشون عشق بده 

فارغ از حس و نظر بقیه لذت ببر از وجودشون 

منم یک دختر دارم 

واقعاً دختر ماهه ، خیلی شیرین و مهربونه 

فقط برای سلامتی و عاقبت به خیری شون دعا کن ، بقیه چیزا خودش درست میشه 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.