2777
2789

وقتی ذهنتون درگیر یه چیز هست و نمی‌تونید کاری انجام بدین چی کار می‌کنید؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
موزیک  قران  پیاده روی  حرف زدن با افرادی ک بهشون نزدیکم

ممنون عزیزم ان شاالله همیشه سلامت باشی

بستگی داره

یه دفعه میرم حرم

یه دفعه میرم پیاده روی

یا اشپزی میکنم

یا با گوشی سرم رو گرم میکنم 

یا فیلم میبینم

یا موزیک گوش میدم

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
بستگی داره یه دفعه میرم حرم یه دفعه میرم پیاده روی یا اشپزی میکنم یا با گوشی سرم رو گرم میکنم&nb ...

ممنون عزیزم ان شاالله همیشه لبتون خندون باشه 

خواهش میکنم.همچنین

عزیزم یه تاپیک دارم خیلی ذهنم درگیرشه در مورد دلشکستگی میشه نظرتون رو بهم بگید

ممنون دیگه چی ؟

قهوه میخورم ، قدم میزنم ، میخوابم ، آهنگ گوش میدم ، یا چیزی که ناراحتم میکنه مینیویسم برای خودم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..