2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم اینطوری بهم گفت

254 بازدید | 14 پست

با یه پسری رل هستم اقواممونم هس بعد داشت میگفت بیا بریم بیرون بهش گفنم دیگه دوس ندارم باهات برم بیرون اون همش اصرار داشت باهاش برم بیرون من قبلا باهاش میرفتم الان دیگه خوشم نیومد برم بیرون بعد یکم بحث کردیم برگشت اینطوری بهم گفت....

الان اسکیرین شاتاز چتش میزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتی زارت تو خودت و حست 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

کااااات بلااااک

Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه‌ ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆
ول کن بابا دوست پسر قبلیمم گفت نفرینت میکنم دلمو شکستی  ولی اون بدبخت شد من با ی ادم فوق العاد ...

چرابدبخت شد؟ 

Elixir_ اگر بمانی،غزل غزل ترانه لبخند به پایت می ریزم، پرده ی حسرت از دلت بر می کنم، بـرف بـی صـدا میـبارد، دردانه ی من، بمان تا رسم پذیرایی از تقدیر را به جا آوریم.. به جای شکستن پای دخترا ب پسرا درست راه رفتن یاد بدید.. پـْاک زنـدگـی کـن.. به جهانی ندهم گوشه‌ ی از تنهاییم را..♡کلَمه ها آدمْ میکُشن،،. یا اباعبدلله آرامش دلم باش☆
چون ی دروغ گو کصافط بود  زندگیشم همون جوری ادامه داد ولی من خودمو جمع کردم  اصلا مهم خود ...

پس چرا تو تاپیکت راجب شکست عشقی گفتی؟ 

چون ی دروغ گو کصافط بود  زندگیشم همون جوری ادامه داد ولی من خودمو جمع کردم  اصلا مهم خود ...

میشه بگی دوست پسر قبلیت چه اتفاقی براش افتاد