2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به سن تکلیف رسیده خوب پوششش مثل یه خانوم بالغ باید باشه ولی اگه مدهبی نیستید درحدی که اندامو برجستگیهاش پوشیده باشه وموهاش هم پوشیده باشه وهمینطور مثلا مچ پا و ساق دست اینا بقیه جاها هم که طبیعتا پوشیدس ولی به هرحال در حد سنش شاد و نوجوانانه باشه تا راحتتر بپذیردش 

بگو عزیزم

من به محض اینکه بخام از خونه برم بیرون مرطوب کننده یا ابرسانمو میزنم،  بعدش چون جوش و لک دارم کرمپودر هم میزنم تو اگه پوستت صافه میتونی این مرحله رو کلن حدف کنی، کرمپودمو با مرطوب کنندم قاطی میکنم که لایت تر بشه و طبیعی تر، بعدم جاهایی از پوستم که چرب میشه و یا دوس دارم مات باشه رو با پنکک خشک میکنم... 

اگر بخام برا عروسی ارایش کنم رژ گونه هم میزنم ارایشمم روزانه باشه نمیزنم... 

بعد ابروهامو با صابون ابرو فیکس میکنم ولی صابون ابرو زیاد نمیزنم که سفتتت بالا بچسبه... 

دخل پلک بالامو مداد میکشمم و بعد یه ریمل خیلی طبیعی که مزه هامو دونه دونه کنه میزنم و بعدشم یه رژ قهوه ای یا صورتی رنگ لب تمام 

حالا برای عروسیاا... 

دیگ کرمپودرمو با مرطوب کننده قاطی نمیکنم و با اسنفنج میزنم به کل پوستم، پوستمو خشک میکنم با پنکک و از یه رژ گونه صورتی دخترانه رو قسمت بالای گونه هام میزنم... 

بعدش میرم یکم ابروهامو با صابون ابرو رو به بالا شونه میکنم و فیکسش میکنم... 

برای چشم یه سایه اجری،  صورتی، قهوه ای رو خیلی کم به پشت پلکم میزنم و یه مداد میکشم توی پلک بالام که بن مژه هام تیره تر به نظر بیاد بفعدم به خط چشمم خیلییییی نازک و بلند رو به بالا میکشم و بعد با یه ریمل قسمت چشموو تموم میکنم... 

برای رژ هم یه رنگ نود و کمرنگ اکثرا قهوه ای استفاده میکنم... 

آرایش نکردن هم که بلدی😁

و تاماممم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:)