2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت برو.حالا چیزی کم نمیشه.سعی کن واسه چیزای بیخود نزاری کار به قهر بکشه.برای منم زیاد پیش میاد  بعدش میرم مثلا قلقلکش میدم میگم حالا بیا یه چایی با هم بخوریم.گاهی باید دم به پوست کلفتی بزنی 

میخوام برم ولی غرورم اجازه نمیده 

ببین مردا یاد بگیرن قهر کردنو همیشه برای چیزای کوچیک قهر میکنن.و براشون عادی میشه.تو از همون اول نزار به قهر برسه چون بعدش پیش قدم شدن سنگینه برا آدم

پس نرم؟ میدونم خودش میاد طاقت نمیاره 

چی بگم من نمیتونم واسه شما نسخه بپیچم. با مسائلی که بین ماها،پیش اومد من دیگه حوصله م نمیکشه نمیرم. هر دفه یه بهانه ای میارم. بهانه بچه کوچیک که اذیت میشه و اذیت میکنه نمیرم.باید خونه جاریم برم بمونم حوصله حرف و حدیث ندارم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
به نظرت چیکار کنم بهش پیام بدم چی بگم؟

اره بده.براش بنویس دلم برات تنگ شده یعنی تو دلت تنگ نشده؟یا بنویس باشه حالا که خیلی اسرار میکنی میبخشمت😂

مطمئن باش علاقه و وابستگیش  اینجوری بهت بیشتر میشه.من تمام این راها رو رفتم.اوایل شوهرم همش پشت خانوادش بود ولی العان کسی جرات نداره اسممو جلوش بیاره