2777
2789
عنوان

پسر دوستا بیان😶............

454 بازدید | 44 پست

#حکایت

✅مردی داستان خود را بازگو میکند و میگوید .

🍃من دارای شش دختر بودم و زنم دو باره حامله شد با خودم گفتم :

اگر زنم دو باره دختر بیاره من طلاقش میدهم ، ولی چیز عجیبی برام پیش آمد

شب در خواب دیدم که دو مامور آمدند دست من را گرفتند و به جهنم بردند 

ولی جهنم هفت دروازه دارد ...

🍃من را به هر دری که میبردند یک دختر از دخترهام جلوی در نشسته بود نمیگذاشت که مرا از اون در ببرند تو.

🍃ولی شش دخترم مرا از در جهنم نجات دادن تنها یک در مانده بود که مرا ببرند.

🍃مرا به اون در بردند ولی از خواب پریدم.

همون جا شکر و سپاس خدا را کردم و توبه کردم

🍃 فهمیدم که هیچ کار خدا بی حکمت نیست.

🍃 شاکر باشیم به اون چیزی که خداوند به ما عطا میکند

🍃 چون پسر و دختر تنها دست خداست .

🍃وآنچه الله می پسندد از انتخاب ما بهتر است

به فرمودیه این آیه که در سوره شوری خداوند عزوجل میفرماید:

🍃 للَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ يَهَبُ لِمَن يَشَاءُ إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاءُ الذُّكُورَ

🍃 ﻣﺎﻟﻜﻴﺖ ﻭ ﺣﺎﻛﻤﻴﺖ ﺁﺳﻤﺎﻧﻬﺎ ﻭ ﺯﻣﻴﻦ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺪﺍ ﺍﺳﺖ ، ﻫﺮ ﭼﻪ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻣﻰ ﺁﻓﺮﻳﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻛﻨﺪ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻰ ﺑﺨﺸﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﭘﺴﺮ. (49)

⚡️أوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاءُ عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ

🍃ﻳﺎ ﺍﮔﺮ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻛﻨﺪ ﭘﺴﺮ ﻭ ﺩﺧﺘﺮ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ میدهد ﻭ ﻫﺮ ﻛﺲ ﺭﺍ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﻋﻘﻴﻢ میگذارد ! (50) 

🍃چه کسی گمراهتر از این است که از غیر خدا پسر یا دختر بخواهد بجز نادانان ؟

🍃 وقتیکه روح در تو دمیده میشود در شکم یک زن هستی

🍃 وقتیکه بدنیا می آیی گریه میکنی در آغوش یک زن هستی 

آخر دعوانا أن الحمدلله رب العالمین

#اتحادیه_انجمن_های_اسلامی_دانش_آموزان_خوی 

#گرا

#گزینش_راه_انقلاب

https://shad.ir/gerakhoy

الان پسر دوستا میان تمام عقده هاشونو سرت خالی میکنن تا دیگه حدیث نیاری براشون

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب خدا من خودمم خیلی دلم میگیره از ای ک دخترم

مامانجونم میگه مامانت وقتی فهمیدژ تو دختری ناراحت شد 

خیلی دلم شکست 

نمیدونم فرق دختر با پسر چیه که اینقدر پسر اوردن رو هنر میدونن

امام حسینم تو بهترین گنج منی❤️

😂😂مامان من پسر دوسته.حتی حاضره هممون پسر میشدیم،جهنم با جون ودل میره😂😂چی میگی توووووووو

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree? 

اینطوری نیست ک بچه دختر باشه و من دوستش نداشته باشم اتفاقا اگه یکروزی دختر دار بشم جونمم واسش میدم ک قوی و مستقل بار بیاد ولی  من با پسر بچه ها بیشتر ارتباط میگیرم واسه همین دلم میخاد بچه اولم پسر باشه

گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد💛
منظور هم این نیست که پسر هم بده چون پسر میشه ادامه دهنده نسل دختر میشه تربیت کننده نسل وجود جفتشون ل ...

وجود هیچکدوم لازم نیست نه نسلی بی پسر به پایان رسیده ن نسلی بدون دختر بی تربیت مونده

✍ آدمی باش اصیل در میان این آدم های مصنوعی            من پیش چشم هر کسی ادم ضعیفی بودم کنار تو تمام زندگی من عمر و انگیزه ی من باید قوی باشم ❤      

عنوانت ربطی به متنت نداشت....در مورد هردو‌گفته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من واقعا دلم میخواد بچم پسر بشه، ولی دلیل بر این نیست که از دختر بدم میاد، به خاطر شوهرم، به خاطر اخلاقاش که محدود میکنه دخترو به خاطر تعصباتش به خاطر دختربازیای زیادی کرده ، دلایی که شکسته به خاطر عذابایی که به من داد 

واقعا دلم نمیخواد یک درصد کارایی که کرده رو خدا با دختر خودش جوابشو بده 

واسه همین اصلا اصلا دلم دختر نمیخواد ، هرکار میکنم که پسر شه فقط

آرزوم اینه انقدر نقاشی بکشم که دیگه دیوار های خونمون جا برای تابلو نداشته باشه، انقدری بکشم که وقتی کسی میاد خونمون حس کنه اومده نمایشگاه نقاشی...💗
ب خدا من خودمم خیلی دلم میگیره از ای ک دخترم مامانجونم میگه مامانت وقتی فهمیدژ تو دختری نا ...

بهت گفتن دختر شدی مامانت ناراحت شده دلت گرفته ناراحت شدی.مامانم خودش تو روی ما دخترا میگ همتون رو آوردم ک پسر شین نشدین.همش هم میگه خاک تو سرت پسر نشدی،انگار اختیارش دست من بوده😑😑

در زمان نامناسب،در مکان نامناسب چشم به جهان گشودیدم😐                                        Sweat dreams Are made of these       Who am I to disagree?