2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احمق کسیه ک حرف حالیش نمیشه

نفهمه

بیشعور هم ک شعور فکری نداره نمیدونه چه حرفی بزنه! 

دوتاش تو ی رده هستن! 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

احمق مجرم نیست، بیمار است، یعنی معمولاً احمق‌ها آگاهانه دست به حماقت نمی‌زنندبیشعورها اما داستان‌شان با احمق‌ها فرق دارد.

کسی که ساعت سه صبح بوق میزند بیشعور است? کسی که جلو تمام زنان مسیر می‌ایستد بیشعور ?است! کسی که در خیابان باریک دوبله پارک می‌کند ?بیشعور است! ??

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
بیشعور میدونه کارش اشتباه ولی احمق خنگه واقعا توی تاپیک امضام تفاوتش هست

تفاوت بیشعور با احمق❗️حقیقتش را که بخواهید احمق مجرم نیست، بیمار است ...یعنی: معمولاً احمق ها آگاهانه دست به حماقت نمی زنند ...خیلی از آن ها حتی فکر می کنند که خردمند و دانا هستند...نه....احمق!احمق ها بیشتر از آنکه موجب تنفر بشوند، مایه ترحمند.بیشعور ها داستان شان با احمق ها فرق دارد.کسی که ساعت سه صبح بوق میزند...بیشعور است.کسی که جلو تمام زنان مسیر می ایستد....بیشعور است.کسی که در خیابان باریک دوبله پارک می کند..بیشعور است.کسی که شب تمام مسیر را نور بالا می رود... بیشعور است.این ها بیشعورند...حالا یا از نوع احمق بیشعور یا از نوع پرفسور بیشعور....احمق بودن درد ندارد؛ درمان هم ندارد، ربطی هم به شعور ندارد، بیشعوری از جای دیگری می آید...از خانه و مدرسه...از سرانه مطالعه....از خود شیفتگی...از بی وجدانی..از مرکز فرهنگ فاسد.بیشعوری واگیر دارد. هم درد دارد و هم درمان...مشکل ما، احمق ها نیستند؛مشکل ما، هیچوقت احمق ها نبودندمشکل ما، بیشعور ها هستند.یادتان باشد سواد هیچ وقت شعور نمی آورد.شعور یعنی تشخیص کار خوب از بدشعور یعنی تشخیص کار درست از اشتباهسواد یاد گرفتن فرمول و اطلاعات در علم و یا مبحث خاصی است!این شعور است که راه استفاده درست و یا غلط از علم (سواد) رو به ما می گوید!شعور رو به کسی نمی شود آموخت؛ یک انسان می بایست در درون خودش طلب شعور کند تا به آن دست پیدا کند!... بیشعوری

احمق طبق احادیث کسی است که حقیقت رو میدونه ولی بازم از باطل تبعیت میکنه

بیشعور هم یعنی بی فرهنگ کسی که تربیتش نکردن 

بدلیل اختلافات زیاد تفکر و اعتقاداتم با آدمای این سایت میرم :) خداحافظ :) 💔

احمق نمیدونه 

بیشعور می‌دونه ولی برعکس انجام میده

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍