2821
2789

حقیقتش خودم شاید یکی دو بار بیشتر استفاده نکردم و ادامه ندادم ولی حواست باشه از منبع معتبر خرید کنی چون میتونه خیلی تاثیرات منفی داشته باشه🙂

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حقیقتش خودم شاید یکی دو بار بیشتر استفاده نکردم و ادامه ندادم ولی حواست باشه از منبع معتبر خرید کنی ...

میشه جایی که خریدی معرفی کنید اخه خیلیا موسیقی های چرت میفرستن و پولو قورت میدن 

میشه جایی که خریدی معرفی کنید اخه خیلیا موسیقی های چرت میفرستن و پولو قورت میدن 

من از یه سایت رایگان برداشتم و چون چند وقت پیش بود خاطرم نیست و واسه همین میگم از جای معتبر خرید کن😊 این موسیقی یا حالا از اول بر حسب خواسته ی ما ساخته شده یا در راستای همون خواستست که یه سری عبارات تاکیدی طبق خواستمون داخلش هست که به مرور زمان روی نا خدا گاهمون تاثیر میذاره. حالا ما میتونیم این و بشنویم یا صداش نا مفهوم باشه و نشنویم. متاسفانه یه سری جاهایی وجود داره که این عبارات تاکیدی رو منفی قرار میدن و با مرور زمان روتون تاثیرات بدی میذاره😯

موفق باشید😘😍

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 
اخه معلوم نيس اونا چين بعدشم تصويرين فك كنم 

همش چرتن این قدت مغز خودته و فقط برا خودت نتیجه میده به نظرم مثلن یکی گوش میده که حالا مثلا مدرسه ها تعطیل بشن اون داره گوش میده به اموزش پرورش ک پیام نمیرسه و باعث میشه که روحیه تضعیف میشه 

فک کنم فقط برای عوامل جسمانی و روحی  اثر میزاره 

اونم خودت اگر باور داشته باشی حله مثلان بگو چشادارن طوسی میشن تلقین کنی اوکی میشن 

اون نظر منه