2777
2789

من همیشه سرموقع پریود میشدم دیروز تاریخ پریودیم بود پریروز صبح دوتا لکه دیدم فکر کردم پریود شدم ولی دیدم ن دیگت چیز نیومد بعد دیروز رابطه داشته بعد رابطه دیدم هم خودم همش شوهرم کلی خونی شدیم فکر کردم پریود شدم نوار اینا گذاشتم خودمو شستم ولی دیگه هیچی نیومده هنوز از دیروز چرا دلیلش چیه😢😢

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

اخیرا کرونا نگرفتی یا واکسن کرونا نردی‌؟

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
اخیرا کرونا نگرفتی یا واکسن کرونا نردی‌؟

واکسن زدم دوماه قبل چند روز پیش مشکوک به کرونا بودم دقیق نمیدونم گرفتم یا ن چون تست نرفتم بده احتمال زیاد داشتم یعنی میشه از این باشه؟

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن زدم دوماه قبل چند روز پیش مشکوک به کرونا بودم دقیق نمیدونم گرفتم یا ن چون تست نرفتم بده احتمال ...

آره علتش کرونا بهم میزنه یه مدت هورمونارو ویتامین C ویتامین ب ۱۲ بگیر استفاده کن احتمالا ماه بعدم همین شکلی پریود شی

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین