من اصلا دوس ندارم که تلاش کنم تا یه نفر منو دوست داشته باشه...دوس دارم بدونم چند نفر مثل منن یا برعکس من هستن...بعضیا تاپیک میزنن چجوری مخ یه پسر رو بزنیم؟من اصلا نمیتونم درکشون کنم شما چی؟
مثلا همه عاشقم باشن منم تلاش کنم یکی دیگرو عاشق خودم کنم بعدم اخرم به هم برسیم
(البته ک ازدواج کردم)
بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
پس چرا تاپیک میزنن چجوری مخ یه پسر رو بزنیم یا توجهشو جلب کنیم؟
چون تو موقعیتش قرار گرفتن گفتم که
🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه نزدیک میشه تا منو بغل کنه از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره چشمامو بستم از کنارش رد شدم چشماشو بسته تا نبینه بد شدم هرکاری میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره.... با خوشحالی دیگران خوشحال شو! نوبت توهم میرسه😘😉 میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘 خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش