2777
2789
اووووم خیلی تلاش کردم تا عاشقم بشه ولی نشد🖤🥀 دیگه از اون روز ن کسی رو دوس دارم وقتی هم کسی میگه د ...

حس میکنم سنت کم باشه شایدم همسن خودم باشی چندسال دیگه به این حرفات میخندی بعدشم هنو وقت هست برا عاشق شدن به هر وابستگی نگیم عشق🤝

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد با تنهاییت مشکلی نداری؟اون فرد حتما لیاقت تورو نداشته شایدم اصلا بهم نمیخوردید...به بقیه با این ...

تنها نیستم ک با خاطره هاش با عکساش با صداش زندگی میکنم همینا برام بسته🙂💜

نمیتونم ب کس دیگه ای دل ببندم👩‍🦯

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
من که دوست دارم خودش خوشش بیاد و بنظرم مخ پسر زدن کار داغونی و قابل درک نیست 

برا منم اصلا قابل درک نیست نمیتونم هضمش کنم...اخه احتمالش هم خیلی زیاده که پسره ادمو ضایع کنه

نمیدونم دقیقا

کلا ادم فانتزی هستم ، شاید هردوتاشون

مثلا همه عاشقم باشن منم تلاش کنم یکی دیگرو عاشق خودم کنم     بعدم اخرم به هم برسیم

(البته ک ازدواج کردم)

بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
حس میکنم سنت کم باشه شایدم همسن خودم باشی چندسال دیگه به این حرفات میخندی بعدشم هنو وقت هست برا عاشق ...

اوووم میدونم چی میگی همه همینو میگن!

ولی اینو بدون ی آدم هم میتونه تو سن پایین عاشق بشه هم تو سن بالا

تازه اون ضربه ای ک تو سن کم میخوری بدتره و جاش میمونه👩‍🦯

تنها نیستم ک با خاطره هاش با عکساش با صداش زندگی میکنم همینا برام بسته🙂💜 نمیتونم ب کس دیگه ای دل ...

این کارو با خودت نکن اینجوری فقط زندگی تو خراب میشه درحالی که اون داره زندگیشو میکنه

برا منم اصلا قابل درک نیست نمیتونم هضمش کنم...اخه احتمالش هم خیلی زیاده که پسره ادمو ضایع کنه

اره بعدشم اعتماد به نفس پسره سقف خونشونو سوراخ میکنه  

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 
پس چرا تاپیک میزنن چجوری مخ یه پسر رو بزنیم یا توجهشو جلب کنیم؟

چون تو موقعیتش قرار گرفتن  گفتم که

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
اوووم میدونم چی میگی همه همینو میگن! ولی اینو بدون ی آدم هم میتونه تو سن پایین عاشق بشه هم تو سن با ...

میدونم درک میکنم ولی خب کی گفته ادم فقط یه بار عاشق میشه ممکنه یکی بیاد و بیشتر از این عاشقش بشی

این کارو با خودت نکن اینجوری فقط زندگی تو خراب میشه درحالی که اون داره زندگیشو میکنه

اووووم نمیتونم خیلی تلاش کردم حتی مشاور هم رفتم ولی نشد👩‍🦯

من از بچگیم زندگیم خراب بوده این ک جای خود داره😂💔

حس میکنم سنت کم باشه شایدم همسن خودم باشی چندسال دیگه به این حرفات میخندی بعدشم هنو وقت هست برا عاشق ...

اره واقعا حرفت درسته...همه عشق ها عشق نیستن میتونه وابستگی باشه