2777
2789
عنوان

بچها این بی بی چک میتونه مثبت باشه

340 بازدید | 19 پست

بچها نگاه کنین اول این بی بی چک رو گذاشتم و بعد دو سه دقه حاله انداخت، خیلی تعجب کردم رفتم دوباره یکی دیگه چند دقیقه بعدش گذاشتم ولی اون نداره نمیدونم اعتماد کنم یا نه سه روز پیشم گذاشتم انگار یه هاله ضعیف داشت

چون شیر میدم پریود نمیشم ، ولی چن روز پیش لکه بینی داشتم به خاطر همین شک کردم که شاید لانه گزینی باشه.

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت  

بله گلم هاله داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک بهترینها برات اتفاق بیوفته ....برای من و همه منتظرهاهم دعاکن 

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

مثبته

منفی هیچ حاله ای نمیندازه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 
مبارکه

بچه کوچولو داره

چی مبارکه  

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

اما بعدی که با همون ادرار بعد چند دقیقه گذاشتم هیچی نداره،،،

ینی ربط داره که چون ادرارم مثلا چند دقیقه ازش گذشته بوده نشون نداده  

صلوات جهت ظهور آقا... هذا من فضل ربّی....خدا جونم شکرت و راضیم به رضای خودت