2777
2789
عنوان

شوهرمو بلاك كردم

212 بازدید | 14 پست

دير جواب تلفن شوهرمو دادم، اونم عصباني شد . يكي دو بار زنگ زدم رد تماس داد . يه روز بعدش زنگ زدم ديدم بلاكم كرده. منم چند روز عكس العملي نشون ندادم تا اينكه منم امروز بلاكش كردم . نظرتون چيه ؟ كار خوبي كردم يا نه ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه باهم زندگی نمیکنید؟

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

این بچه بازیا چیه؟

از خونه هم‌میتونی بلاکش کنی مگه😂

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

روانیه

میشه یه صلوات برای حل مشکلم بفرستی عزیزم😊🙏ممنونم اگه میشه یه صلوات هم برای شادی روح شهید ابراهیم هادی هدیه کنید♥️مرسی🧿بنده عاشق مرلین مونرو هستم😍🥺تنها کسی که طرفدارشم🤗
اون اول بلاك كرد منم جواب كار خودشو بش دادم 

اون بالاخره پشیمون میشد از بلاک درمیاورد اینجور مواقع کاری نکن ک بگه حرصش گرفت اونم اینکارو کرد بزار اون حرصش بگیره بگه اهمیت نداد

۱۴۰۴/۷/۱۸

این بچه بازیا چیه؟ از خونه هم‌میتونی بلاکش کنی مگه😂

اول اون بلاك كرد من فقط جواب كارشو بعش دادم .  اگه بهش رو ميدادم هر دفه ميخواست همينكارو كنه. ولي اينجوري بنظرم  ياد ميگيره كه با من از اين كارا بكنه جوابشو ميگيره

اون بالاخره پشیمون میشد از بلاک درمیاورد اینجور مواقع کاری نکن ک بگه حرصش گرفت اونم اینکارو کرد بزار ...

به شك انداختيم . 

من ميخوام بفهمه كه نبايد با من از اين كارا بكنه. با من هر كاري كنه همونو ميبينه