2777
2789
عنوان

چرا دوسم نداری

326 بازدید | 23 پست

شما بگین چرا دوسم نداره اخهههههههه چرا

بنظرتون دوستم داره یا نه 

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 

من مال خودمو نفهمیدم هنوز:)

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم عزیزم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
بیخی کنکور تو بده ارزشتو نفهمیده 

اخه اوت خودش خیلی ارزشمنده 

نه یعنی😂تخصیلاتشو میگم 

خیلی هم گاو 

اگه امضامو میبینی.  برام دعا کن خوشبخت بشم و کنکور قبول بشم  ایشالله خدا هر چی میخواد بهت بده الهم صلی علی محمد و آل محمد 
به خاطر اینه که تو ارزشت بیشتر ازایناس و اون خودش در حد تو نمی بینه

اقا اون خودش خیلی خفنه اخه

بهترین شغل.

تازه چند تا شغل پر درآمد باهم داره

ماشینش از خودش خفن تر 

خیلی خوبه

ولی قیافه و هیکل صفر 

ولی من دوسش دارم

چون دوست داشتنی نیستی  آخه دختر این چه حرفیه ما از کجا بدانیم از خودش بپرس

شاید 

شاید دوست داشتنی نیستم به قول شما 

نمیتونم که برم ازش بپرسم چرا منو دوست نداری اخه خواهر من

اقا اون خودش خیلی خفنه اخه بهترین شغل. تازه چند تا شغل پر درآمد باهم داره ماشینش از خودش خفن تر&n ...

گلم ارزش آدم ها مگه به پولشون هست؟احساس خودت خرج کسی کن که تورو برای خودت بخواد و تورویا نباش اینجوری خسته میشی

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.