2777
2789

سلام مامانای عزیز من یه نوزاد هفت ماهه دارم چند روز پیش براش شیر خشک خریدم یکیش دو بود اون یکی رو اومدم الان باز کردم تازه دیدم بالای یک ساله الانم شرایطشو ندارم که برم براش شیر بگیرم همسرم خونه نیست اگه بش از همین بدم چی میشه؟😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون پروتئین بیشتری داره مصرف طولانیش روی کلیه اش تاثیر میذاره ولی یه قوطی چیزی نیس

رقیق درست کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

هیچی نمیشه عزیزم.نگران نباش... 

ولی بعداً برو براش شماره ۲ بگیر... این رو روزی یکبار ، کنار شماره ۲ بده تا تموم بشه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
هیچی نمیشه عزیزم.نگران نباش...  ولی بعداً برو براش شماره ۲ بگیر... این رو روزی یکبار ، کنار شم ...

اره دو براش میگیرم دارو خونه اشتباه داده منم دقت نکردم ممنون از راهنماییتون😊😊😚😚

اره دو براش میگیرم دارو خونه اشتباه داده منم دقت نکردم ممنون از راهنماییتون😊😊😚😚

قربانت... برای من هم پیش اومده چیزی نیست، امشب رو فعلا سر کن با همین، تا فردا. مشکلی نیست.

شوهر من هر وقت می‌رفت میخرید، شمارش اشتباه میدادند، اینم نگاه نمی‌کرد و میآورد. تازه میومد تو ماشین من می‌فرستادم عوض کنه.

نمی‌دونم چرا بعضی داروخانه ها اینقدر بی دقتی میکنند.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
خب خدارو شکر پس مونده بودم تا صبح چی بش بدم😁😁 مرسی عزیزم

بهش بده بخوره ولی آبش رو بیشتر از شیرخشک بریز 

چون باعث میشه سنگ کلیه ببنده

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

قربانت... برای من هم پیش اومده چیزی نیست، امشب رو فعلا سر کن با همین، تا فردا. مشکلی نیست. شوهر من ...

عه خب برا خیلیا پیش میاد انگار منو بگو هی با خودم میگفتم من چقدر خنگم پس طبیعیه🤭🤭🤭🤭

عه خب برا خیلیا پیش میاد انگار منو بگو هی با خودم میگفتم من چقدر خنگم پس طبیعیه🤭🤭🤭🤭

دور از جونت عزیزم... آره بابا. خیالت راحت😂😂