[QUOTE=228087020]مرسی عزیزم چجوری گفت که پولو بده جلسه اول و خواهرتون داد یا آخر و؟[/QUOTE من خاهرم جلسه ی اول وقت گرفته بود اینترنتی آقا پسر خاسته بود بده ولی خاهرن قبول نکرد.جلسات بعدی رو حضوری ک میرفتن همونجا پسره پول میداد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خاهرم پارسال هم با یه خاستگار دیگه هم رفته بود مشاوره .پارسال هم خود خاستگار هزینه هارا داده بود.حالا کیس شما را نمیدونم بستگی ب خسیسی و دست و دل بازیش داره
سلام خانومی پرسیدم گفت جلسه اول هرکدام جدا پول دادیم تست ها را برامون فرستادند و جواب دادیم انلاین.
جلسات بعدی ک حضوری بود هم خاهرم میخاسته بده ولی خاستگارش قبول نکرده .پارسال هم ک با یکی دیگه میرفت مشاوره هم همینطور کرده بود ولی چون پارسالی بهم خورد بعد از بهم خوردن بابام پول مشاوره را ب خاستگار داد