2777
2789

ط روبیکا؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبیکا داری ؟ ط تبلیغ کنی و محصولات رو بفروشیم و اون سودی که به دست میاریم نصف نصف کنیم  من مشاور پوست و مو هستم و دنبال یکی میگردم ک اهل کار باشه وخالصانه باهم پله های موفقیت رو کسب کنیم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

روبیکا ندارم ولی بخواین نصب میکنم

اهل کار هستی ؟

اگر میتونی نصب کن 

و اینکه مشتری میتونی پیدا کنی ؟

واینکه دل به کار بدی و سخت تلاش کنی این مهمه برام و قطعا سودی که به دست میاریم مساوی از راه حلال به دست میاریم 

بزار خودمو معرفی کنم 

من محدثه هستم از گرگان ۲۰ سالمه مدتی مشغول در نیروی انتظامی و بعدهم اومدم تو کار مشاور پوست و مو و خیلی خوشحالم که با این شغل آشنا شدم ⚘❤

اهل کار هستی ؟ اگر میتونی نصب کن  و اینکه مشتری میتونی پیدا کنی ؟ واینکه دل به کار بدی و سخت ...

اهل کارم تو اینستا پیجم ۴ کا داره اصلا میتونیم تو تو روبیکا کار کنین و من اینستا یا منم تو روبیکا کار میکنم

https://rubika.ir/amamma78

این پیج روبیکای منه بهم پیام بده اگر واقعا قصد کار داری دوست عزیزمم ❤⚘

اهل کارم تو اینستا پیجم ۴ کا داره اصلا میتونیم تو تو روبیکا کار کنین و من اینستا یا منم تو روبیکا کا ...

بیا روبیکا با هم حرف می‌زنیم بیشتر عزیزم چ خوب اتفاقا میشه  ی کاراییی دیگه هم کرد حالا که ۴ کا دارید فالور لطفا نصب کنید تا باهاتون حرف بزنم باهاتون کار دارم انشالله بتونیم موفقیت های زیادی رو طی کنیم امین ⚘

این پوست و مو قابل اطمینانه؟

بله من خودم استفاده میکنم و حتی دوستان هم استفاده کردند خداروشکر تا الان همه راضی بودند 

اگر مشتری می‌خواهد به نتیجه دلخواه خودش برسه باید دوره های درمانی خودش رو تکمیل کنه اتفاقا یکی از دوستان بنده اگه اولین نفر بودند از من خرید کردند ایشون هم دو دل بودند ولی خریدند بعد دوماه گفت محدثه این داروهایی که بهم دادید جوش هام رو کمتر کرده به ایشون گفتم شما دوره مصرف داروها ها د تکمیل کنید انشالله  جوش هاتون کاملا میره و واقعا الان داره کم کم به حرف من میرسه شما حتی سرما هم مثلا میخوری اول باید داروهاتو سر موقع مصرف کنی و دوره مصرف رو بگذرونی تا خوب بشی دیکه درسته ؟؟؟؟ 

رسیدگی به پوست هم همینه شما باید دوره درمان رو تکمیل کنید تا نتیجه دلخواه رو بگیرید 😍