2777
2789
عنوان

کنکوری ها کمکم کنید توروخدا

370 بازدید | 58 پست

من نمیدونستم فرصت آخر ثبت نام رو الان دادن

کد سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی ندارم چ کنم 

فارغ‌التحصیل 1391هستم 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
اینارو باید از ی سایتی بگیری برو زود ببین کافی نتی باز هست 

والا شهرستانم کافی نت الان نداریم 

با لب تاب رفتم بهم نمی‌ده 

همه ش میگه شماره ملی ت با شماره همراه ت نمیخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خیلی ناراحتم فکر نکنم دیگه تمدزپ کنن

خب مگه از سایت سنجش نمیتونی دیپ کد بگیری؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
از سایت دیپ کد کد سوابق تحصیلیت رو بگیر

میرم سایت کد ملی رو میزنم با شماره همراه م 

بعد میزنه کاربری با این مشخصات تو سامانه ثبت نشده

نمیدونم چجوری باید بگیری کسی ننیشناسی کارهای اینترنتی تو خونه انجام بده 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

میرم سایت کد ملی رو میزنم با شماره همراه م  بعد میزنه کاربری با این مشخصات تو سامانه ثبت نشده

خب باید اولش ثبت نام کنی توی سها 

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

خیلی ناراحتم برات کاش پیشت بودم با هم یه کاریش میکردیم

سامانه ای که باید ازش دیپ کد بگیری باید اولش بری ثبت نام کنی بعد اطلاعاتی که باهاش ثبت نام کردی رو بلد باشی بعد بیای وارد بشی