2777
2789
عنوان

قد

373 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها   تورو خدا کمکم کنید من قدم ۱۷۵ بود حالا شده ۱۷۹ تو چند هفته دو جلسه هست که دارم میرم باشگاه و وزنه های سنگین بلند میکنم تا جلوشو بگیرم ۱۵ سالو ۹ ماهمه خرداد میشه ۱۶ سالم ۱۴ سالگی یعنی کلاس هشتم پریود شدم یه بارم رفتم دکتر گفت صفحه های رشدت بسته شده خدا خیرش نده هنوز دارم رشد میکنم میخوام نامزد کنم نامزوم‌کوتاهه تورو خدا کمکم کنید چیکار کنم که کم کنم یا جلوشو بگیرم

شنیدم گفتن که نوشابه بخور

وزنه های سنگین بلند کن لبنیاتو ترک کن

گودی کمرمم با ورزش بیشتر کردم

تورو خدا راه حل بگید عملی چیزی نیست انجام بدم

ممنونم❤

لطفا نخندید اعتماد به نفسم ندارم و نمیخوامم پز بدم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم دکتری  گفته تو ۱۶ سالگی صفحات رشد بسته میشه؟

شما هنوز راه داری عزیزم تا ۲۰ رشد ادامه داره 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

تغذیه تون چه جوریه؟

توی دوران بچگی،شیر و لبنیات زیاد میخوردی؟؟

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ازدواج نکن خواهش میکنم ازت نکن نکن نکن 

سنت کمه منم هم سن تو بودم کاش یکی میگفت ازدواج نکن

💛گروه زرد💛  شروع رژیم :۱۴۰۲/۱/۳ وزن شروع۸۳.۶۰۰ هدف اول : ۷۹~~~~هدف دوم : ۷۵~~~~ هدف سوم:۶۹~~~~ وزن هدف:۶۳~~~~ وزن فعلی (ناشتا):  ۸۲.۹۰۰

تا ۲۱ جا داری فک کنم ۱۸۵ شی راحت🤣👌🏿😍

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!