2777
2789
عنوان

برام دعا کنین، خدا کمکم کنه. ممنون

569 بازدید | 10 پست

برام صلوات بفرستین. دعا در حق دیگران زود میگیره. 

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

پروردگارا یاری‌کن قلبی را که

در آرزوی چیزی‌ست

که در تقدیرش نیست

خدایا گشایشی ایجاد کن

برای دلهایی که با

بغض صدایت میزنند

آمیـــن یا رَبَّ

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

من هروز برای یکی صد تا صلوات میفرستم سر هر نمازم امروز نسیب شما شد ایشالا خدا بهت کمک کنه نمیدونم مشکلت چیه ولی ایشالا به نفعت خودت کمکت کنه

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروردگارا یاری‌کن قلبی را که در آرزوی چیزی‌ست که در تقدیرش نیست خدایا گشایشی ایجاد کن برای دلهای ...

خیییییلی قشنگ بوووود  ممنونم. دقیقا حال دله منو گفتی. خدا از خواهری کمت نکنه.

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

من هروز برای یکی صد تا صلوات میفرستم سر هر نمازم امروز نسیب شما شد ایشالا خدا بهت کمک کنه نمیدونم مش ...

مرسیییی از لطف و مهربونیت. افتادم تو شک و نیاز دارم خدا به دادم برسه. خدا از خواهری و بزرگی کمت نکنه دوست عزیز من

خیییییلی قشنگ بوووود   ممنونم. دقیقا حال دله منو گفتی. خدا از خواهری کمت نکنه.

ان شاءالله مشکلت زودی حل بشه عزیزم🌹

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
مرسیییی از لطف و مهربونیت. افتادم تو شک و نیاز دارم خدا به دادم برسه. خدا از خواهری و بزرگی کمت نکنه ...

قربونت برم شک نکن عزیز دلم همیشه پیشته نگران نباش

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
قربونت برم شک نکن عزیز دلم همیشه پیشته نگران نباش

مرسی از همدلی و همدردیت❤❤❤

ان شاءالله حاجت روا بشی  واست صلوات فرستادم 💖

مرسی از لطفت عزیزمممم

سلام دوستای گلم.ممنون میشم برای استخدام شدن من هم دعا کنین برام.خیلی بهش نیازدارم

قدم ۱۶۵،وزن فعلی ام ۶۵ و وزن دلخواه و هدفم ۵۵ هست💙 ۰۰/۰۹/۲۴ وزن شروع ۶۵ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم 💪۰۰/۱۰/۱۲ وزن من ۶۳/۱۰۰ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💪۰۰/۱۰/۲۶ وزن من ۶۲ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💪💙۰۱/۳/۱۴ وزن من ۵۹/۵ پرقدرت میرم جلو تا وزن دلخواهم💙💙