2777
2789
با بچه خیلی سخته منم دوتا دارم ۳ساله و ۸ساله

واقعا طلاق سخته یه زندگی که هیچ خودت کلابه هم می‌ریزی بلاخره هم خونه زندگیت هم بچه ها امکان داره بگیره از شما و اینکه همش فکر بعد هستی چی قراره پیش بیاد تنهایی سخته واقعا من یه مدتها باخودم درگیرم بخدا طلاق واقعا سخته واقعا 

مشکلت چیه 

دست بزن داره 

فحاشی میکنه 

مشروب میخوره 

یعنی سر کوچکترین بحثی که خیلی از زن و شوهرا با خنده ازش رد میشن 

برای من تبدیل به طوفان نیشه جوری که تمام وسایل خونه رو میشکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا طلاق سخته یه زندگی که هیچ خودت کلابه هم می‌ریزی بلاخره هم خونه زندگیت هم بچه ها امکان داره بگی ...

خیلی سخته 

از نظر روحی خیلی صدمه میزنه

خواهر من خدا صبر داده که تا الان صبور بودید هیچ کسی از خوشی این کارو نمیکنه همه یه جوری مشکل داریم

بعضی وقتا ارزوی مرگشو میکنم انقد که شکنجم داده

وای اشکم براتون در اومد خواهر

فک نکنم هیچ کس خوشبخت مطلق باشه

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
درد دلمو گفتی 😞😞😞😞منم ۲تا بچه یکی ۳ماهه یکی ۷ساله دارم ولی نمیتونم طلاق بگیرم پشتیبان ندارم  ...

ای خدا 

چرا ما زنا انقد بیچاره ایم 

نه میشه بچه رو ولش کرد نه میشه زندگی کرد 

من ۲۹سالمه  گفتم که دست بزن  فحاشی و تعادل روانی نداره

سنتم کمه دوتا بچه آوردی چی بگم اگه واقعا توان اینو داری که دوتا بچه رو تنها بزرگ منی برو طلاق بگیر اگه نه بشین سر زندگیت درستش کن مشاوره ببر خیلی تاثیر داره ولی بعضی وقتا آدم واقعا می‌بره من کامل درکت میکنم منو به زور آوردن سر زندگی دیگه حتی بوم از چشمم افتاده فقط دلم میخواد طلاق بگیرم