2777
2789
وای اشکم براتون در اومد خواهر فک نکنم هیچ کس خوشبخت مطلق باشه

کسی خوشبخت مطلق نیست ولی بنده خدا زندکیو به کام بقیه تلخ میکنه 

خدا به سر شاهده تصمیم به خودکشی هم گرفتم ولی از گناهش ترسیدم نه از مردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتم کمه دوتا بچه آوردی چی بگم اگه واقعا توان اینو داری که دوتا بچه رو تنها بزرگ منی برو طلاق بگیر ا ...

اره میگن چرا دومی رو اوردی میگم مگه دست خودم بوده شده تمکین نکنی یه جنگ میکنی یه بدبختی

کسی خوشبخت مطلق نیست ولی بنده خدا زندکیو به کام بقیه تلخ میکنه  خدا به سر شاهده تصمیم به خودکش ...

عزیزم قوربون دلت بشم

ولی اسمه خودکشیو نیار خواهشا

بخاطر دوتا بچت 

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
چون نمی‌خوان بدونند اعتقاد دارم مردی به اذیت و آزار نیست اگه نمیخوای چرا عذاب میدی مردانه بیا و ب ...

واقعا هم اره 

ولی میگن عاشقتیم 

بخدا خیلی مضحکه

عزیزم قوربون دلت بشم ولی اسمه خودکشیو نیار خواهشا بخاطر دوتا بچت 

فقط خدا میدونه 

یه چشمم اشکه یه چشمم خون 

انقد داغونم که نمیتونم کارای شخصی خودمم انجام بده از حرص بدن درد گرفتم

زور و بازو باید برای آوردن نان باشه نه شکنجه و قلدری 

خیلی از تاپیک ها درباره اینجور مردا هست من خودم هم همین مشکل رو دارم ولی چه کنیم تو جامعه ما طلاق خیلی بده ولی ساختن و سوختن با همچین مردایی خیلی کار درستی هست انگار طلاق بگیریم گناه کردیم 

مضحک تر اینجاست که میگن ناشکر هستید  خیلی ها آرزوی چنین زندگی دارن و از این حرفها....  ب ...

اتفاقا شوهرمنم میگه خیلیا حسرت زندگی ما رو  دارن 

اعتقادشم اینه زن هر حرفی میزنه قطعا یا مادرش پرش کرده یا خواهرش یا اطرافینش

دیروز غروب بدجوری دلم گرفت تو این سالها اینجوری نشده بودم یه حسی که عمیقا از خود خدا هم گله کردم 

خیلی از تاپیک ها درباره اینجور مردا هست من خودم هم همین مشکل رو دارم ولی چه کنیم تو جامعه ما طلاق خی ...

بنده آقا هستم. اعتقاد دارم بعضی ها اسم و ریشه مردانگی رو سوزوندن

نگاه عرفی جامعه هم واسه یه زن مطلقه بدترش میکنه

خانم اینجا دو راه داره 

یا سوختن و ساختن

یا برچسب طلاق خوردن و... 

آقا هستم 
اتفاقا شوهرمنم میگه خیلیا حسرت زندگی ما رو  دارن  اعتقادشم اینه زن هر حرفی میزنه قطعا یا ...

عرض کردم ذهنشون رو میخونم

این عدالت نیست

همه چیز پول نیست

یه آرامش نسبی خیلی ارزش داره تا مال و مکنت دنیا و... 

آقا هستم 
بنده آقا هستم. اعتقاد دارم بعضی ها اسم و ریشه مردانگی رو سوزوندن نگاه عرفی جامعه هم واسه یه زن مطلق ...

بدتر از اون اینه که خانواده خود زن هم از حرف مردم میترسن تا بدبختی دخترشون

بنده آقا هستم. اعتقاد دارم بعضی ها اسم و ریشه مردانگی رو سوزوندن نگاه عرفی جامعه هم واسه یه زن مطلق ...

من دارم طلاق میگیرم هنوز طلاق نگرفته هزار جور حرف از خانواده خودم خوردم حالا غریبه بماند