2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی امضا تون نوشتی ک...

ازدواج دومم بودگلم متاسفانه همسرم فوت شدن💔

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
الهی ،بچه تون رو نداد یا نخواستی،سخته برای بچه،گناه نداره؟ من نمیتونم بزارم زیر دست خواهر شوهرم اینا ...

خونوادم نذاشتن بیارمش پیش خودم خودمم ب زورتوخونه راه دادن چ برسه به اینکه باخودم بچه هم بیارم پنجشنبه هامیرفتم میدیمش امابعداینکه ازدواج کردم ازم فاصله گرفت والان دیگه اصلاتمایلی ب دیدن من نداره فقط واسش آرزوی خوشبختی میکنم .ب نظرم بچه ازفامیلیش هم معلومه مال پدره هس وی زن بیچاره نمیتونه زندگیشوجونیشواسیری بچه کنه شوهر بی خیرشم اونجاراحت باشه وبره دنبال خوش گذراانیاش

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خدا رحمت کنه،متاسفانه 

الهی غم نبینی عزیزم ممنون اینم ازبخت سیاه منه ک تازه داشتم روی خوشبختی رومیدیدم😔

خونوادم نذاشتن بیارمش پیش خودم خودمم ب زورتوخونه راه دادن چ برسه به اینکه باخودم بچه هم بیارم پنجشنب ...

آخی والا،پسر من یک سال و هفت ماهه،من میگم حداقل هفت سال اولش رو تحویل بگیرم،بعدشم خدا بزرگه،خانواده من قبول ام دارن،خودمم قصد دارم برم سرکار،بابام اینا بچم رو خیلی دوست دارن،ولی میترسم موقع جدایی یهو بچه رو ازم بگیره شوهرم آن قد دلم شکسته ازش،بخدا بهترین هدیه برای روز مرد گرفتم،حتی ماساژ پاهایش توی آب و شیر و شمع های دست ساز خودم روشن کردم براش روز مرد،ولی یهو قات زد،هر سه چهار تا عیدی ک زنش بودم باهام قهر کرده و اذیت شدم،دیگه نمی خامش،چون مشاوره هم رفتم میگه این آقا عوض نمی شه ،همش میگه اگر تو نبودی من پیشرفت هامو میکردم،میخام برم ببینم پیشرفت میکنه،خدا کمکش کنه کمک منم کنه پدر کشتگی ک باهاش ندارم،نمیخواد نخواهد،منم میرم

الهی غم نبینی عزیزم ممنون اینم ازبخت سیاه منه ک تازه داشتم روی خوشبختی رومیدیدم😔

عزیزم..خدا بهت صبر بده.زن همسایه من هم همینجوری شده،دو تا ازدواج اولش شوهرش فوت کرده،از شوهر اولی یه پسر داره، الان شده زن به نظامی باز نشسته ک خیلی هم شنیدم بداخلاق بوده ولی با این خانومه خیلی خوبه و خوشبختن

چند وقت هست،منم شوهرم خیلی بی احترامی میکنه،کینه ای هست،چند بار دست روم بلند کرده،و این آخری منو از ...

خوب اون پسرم رو داد بهم. نمی داد جدا نمیشدم. البته اون قدر باهاش قهر موندم تا بالاخره دادش به من و جدا شدیم. 

خوب اون پسرم رو داد بهم. نمی داد جدا نمیشدم. البته اون قدر باهاش قهر موندم تا بالاخره دادش به من و ج ...

الان زندگی چجوری هست،سخت تر نشده؟ بچتون اذیتت نمیکنه؟ پیش پدرش میره؟ بچه رو جای مهریه گرفتی؟

الان زندگی چجوری هست،سخت تر نشده؟ بچتون اذیتت نمیکنه؟ پیش پدرش میره؟ بچه رو جای مهریه گرفتی؟

من دو سال بعد ازدواج کردم. بچه ام هم آخر هفته پیش پدرش میره. یه بچه دیگه هم آوردم. زندگی بالا و پایین داره اما یک ثانیه هم از طلاقم پشیمون نشدم.