2777
2789

سلام ترنجبین خوبی 

یادمه گفتید ازدواج ک کردید متوجه شدید همسرتون با خانم دوستش ،پنهانی  دوست بوده میتونم در این باره ازتون سوال بپرسم؟ البته اگه تاراحت نمیشید

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مرسی نه بپرس چرابایدناراحت بشم

تا  چند وقت بعدش  با همسرت بود. 

بعدی ک متوجه شدی تونستی  ببخشی همسرتو و ب زندگی عادی برگردی؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

نزدیک یه سال پیش تو ی تایپیکی دیدم نوشته بودی ک خوندم تو خاطرم بودی.  

نه من همون موقع آمدم خونه بابام ودادگاهی داریم باهم .چطورمگه ؟شماهم مشکلتون همینه؟

ترنجین  اون موقعیک پیامت دیدم شاید یادت بیاد بهت گفتم ترنیجین باهام حرف بزن ..کوتاه جوابم دادی ..  ولی دیگه  ادامه ندادیم با هم . شاید ناراحت بشی ترنجبین اگه بفهمی ی جورایی داستان زندگیم مث توهه .  با خیلی تفاوت .  دوست داشتی برات میگم از خودم . 

ترنجبین  من نقطه مقابل تو بودم و هستم یعنی عشقم  عقد کرده بود  و ی جورایی  پشیمون شد و من با تو میخواستم اون موقع حرف بزنم تا  ب هیچ عنوان جوابه پشیمونیشو ندم . و ترنجبین سوووووختم ولی جوابش ندادم 

خودم مریض شدم داغون شدم . ولی  اندازه ی نقطه ای نور ب سمتش نفرستادم . 

ولی   نمیدونم چرا دردهای من تمومی نداشت و نداره . 

فکر کردم ترنجبین   کنار همسرت موندی . خیلی دوست داشتم  بهم بگی ک آره شوهرمو بخشیدم و الان  همو دوست داریم و احساسم بهش خوبه .... 

ترنجبین  حالم خییییلی بَده .... خیلی 

ترنجین  اون موقعیک پیامت دیدم شاید یادت بیاد بهت گفتم ترنیجین باهام حرف بزن ..کوتاه جوابم دادی ...

ببخشیدمن یادم نمیاد شایدسرم شلوغ بوده وگرنه حتما جوابت رو میدادم.من الان که سالهاگذشته فراموش کردم .خوبی دنیاهمینه که میگذره.من الان قیافه شوهرمم یادم نمیاد یعنی ازاولم دوسش نداشتم انگارمیدونستم اون خائنه.شوهرمن غیراون زنه باصدنفردیگه ام بوده کلا آدم هولی بود همه عشقا کشکه مردها فقط عاشق خودشونن خودتو بچسب واززندگیت لذت ببر

ببخشیدمن یادم نمیاد شایدسرم شلوغ بوده وگرنه حتما جوابت رو میدادم.من الان که سالهاگذشته فراموش کردم . ...

برات خوشحالم ک تونستی  اینقدر قوی باشی ک بگی  فراموش کردم و قیافشم یادم نیس .  الهی شکر ترنجبین .   چ طوری مطمعن شدی ک با همن .  ب اون زنه هم چیزی گفتی چی شد سرنوشتش

باهم دیدمشون که مطمین شدم شماداستانت چیه؟

اون موقع ک با تو حرف زدن حدودا یه سال پیش بود تقریبا بعد عید پارسال . اونجایی ک خوندم و مطمعن شدم نباید چراغ سبز بدم . حتی اگه بمیرم 

اینم از  برج 9 امسال  از صفحه یکش بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10153078/فک-کنم-روبیکام-هک-شده

اهان فکرشو دیگه نکن خوب کاری کردی اون دیگه رفت۶ پی زندگیش توام فکرزندگیت باش

ممنون عزیزم خوندی؟