2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم آدم حسابم نمیکنن

654 بازدید | 61 پست

خیلی بهم بی احترامی کردن و از دید اونا من یه هرزه ام ..چون جلوی روم خواهر شوهرم ب شوهرم گفت این خراب خیابونی رو طلاق بده ..احساس حقارت میکنم..حالا عروسی یکی از  خواهرای شوهرم و نمیدونم برم یا نه؟ الان توی عقدن و از گوشه کنار شنیدم ک دامادشون گفته چرا فلان داداشت و خانومش مارو دعوت نکردن..میگم اگه با نرفتنم مهر بیشعوری اونا پررنگ یا چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همسرت خواست بره تو هم برو. 

عقدشون نظر سنجی کردم ازینجا و رفتم آرایشگاه و رفتم..خواهرشوهرام جلوی در خوش آمد میگفتن من دوبار سلام دادم حتی نگام نکردن ..کلی کم آوردم 

چرا ازدیدشون هرزه ای عزیزم؟واسه چی بهت میگن هرزه؟

ما قوم خویشیم..یه خواستگار داشتم ک عاشق هم بودیم اما پدرم چون قولمو ب اینا داده بود اونو رد کرد...چون قبلا عاشق شدم میگن با اون بودی فلان کردی و هزار تا مزخرف..من بچه شهرم و خانواده همسرم روستا