2777
2789
عنوان

بی حالی مداوم و خستگی

2569 بازدید | 12 پست

چند وقتی بود خیلی بی حال و خسته بودم میخواستم کاری انجام بدم اصلا نمیتونستم تمرکز کنم ده بار وسطش خمیازه میکشیدم رفتم دکتر و آزمایش و‌... گفتن کمبود ویتامین دی داری الان چند وقته قرص های کوچیک روزانه ویتامین دی و خریدم هر روز میخورم تاثیری نداره انگار

به نظرتون اون قرص های زرد که ماهانه میخوریم تاثیرشون بیشتره یا اینا ؟حس میکنم فرق دارن

منم همینطورم من ویتامین دی دوهزارم میخورم بازم همش خستم و خوابم میاد و بیحالم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطورم من ویتامین دی دوهزارم میخورم بازم همش خستم و خوابم میاد و بیحالم

اخ منم یعنی کلی از کارام عقب موندم پا میشم انجام میدم انقد خمیازه میکشم چشمام پره آب میشه بعد از کرونا گرفتنم بیشتر هم شده 

اخ منم یعنی کلی از کارام عقب موندم پا میشم انجام میدم انقد خمیازه میکشم چشمام پره آب میشه بعد از کرو ...

خیلی بده مال منم بیست بود

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
اره بعد امروز نگا میکردم دیدم درد عضله هم از اونه من بعضی وقتا تا نوک انگشتام درد میکنه نمیدونستم از ...

اوهوم حالا بخوریم قرصارو بلکم تاثیر داشت