2777
2789
عنوان

اینم خیانته؟

348 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها شوهرم دو سال پیش با دخترخاله اش چندتا استیکر دیدم فرستاده قلب و بوس و جون و فلان و اسمش هم عوض کرده بهش گفتم دعوا کرد و گفت تهمت میزنی و تمام تا چند وقت پيش که دیدم به دخترخاله باز پیام عاشقانه زده و من تو رو میخوام و زنم ملکه عذابم هست و اینا باز بهش گفتم اول انکار کرد بعد گفت اشتباه کردم و تموم شد الان چند وقت هست که داره مشروب میخوره بازم انکار میکنه ولی میدونم میخوره الان بچه ندارم موندم تو دو راهی بنظرتون اون ارتباط با دخترخاله چون رابطه فقط قربون صدقه بوده خیانت محسوب میشه؟ 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😣😣😣😣

از یه جایی بع بعد احساسات ته نشین میشود و لباس منطق به تن میکند! دیگه دوستت دارم های ادم ها را قاب نمیگیرد تا به دیوار قلبش بیاویزد ادم از یه جایی به بعد عشق را در اعماق فراموشی دفن میکند چون خسته تر از ان است که بارها شکست بخورد
نه خیانت نیست بزار بره بهش بگه زنم ملکه عذابمه تورو میخام 😐

تو شرایط روحی جالبی نیستم میدونم خیانته اما چون بنا به هزار و یک دلیل دارم جدا میشم میخام بدونم این کارش هم خیانت بوده؟ چرا من دوسش دارم بعد این همه بدی کردن

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم خط قرمز آدمها با هم فرق می‌کنه چیزی که برای شما مهم نیست ممکنه برای دیگری آخر خط محسوب بشه .. اما در ارتباط با همسرت ،لطفا خیلی جدی با ایشون وارد مذاکره بشو .. حتماً برید پیش مشاور و بررسی بکن دیدگاه ایشون به شما و زندگی مشترکتون چیه ؟ اینکه سراغ مشروب رفته و مجدد پیام داده میتونن برای شما زنگ خطری باشه که اگر پیش تر برید اوضاع وخیم تر بشه .. تا از ایشون اطمینان خاطر پیدا نکردی و به شما تعهدات لازم رو ندادن هرگز برای بچه دار شدن اقدام نکن