2777
2789

من دیروز رفتم متخصص جراح عمومی .

پیش خانم دکتر نقوی 

هم معاینم کرد گف فیستول داری و درمانی جز عمل نیس .همونجا گریه کردم از ترس 😞😞

بهمم گف بعیدع با ی بار عمل خوب بشی 

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من پارسال عمل کرد رفت مطب دکتر همونجا جراحی شد سرپایی ولی شب اول خیلیییییی درد داشت فقط مایعات باید بخوری ک دستشوییت نگیره اذیت بشی 

پماد لیدوکائین جای عمل میزد بی حس میشد 

ی چندروز اذیت میشی. فقط

همسر من پارسال عمل کرد رفت مطب دکتر همونجا جراحی شد سرپایی ولی شب اول خیلیییییی درد داشت فقط مایعات ...

فیستول مقعدی داشتن ایشون !؟؟

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

همسر من پارسال عمل کرد رفت مطب دکتر همونجا جراحی شد سرپایی ولی شب اول خیلیییییی درد داشت فقط مایعات ...

ب من گف باید بستری شی .

ی شب بیمارستان یاشی بعد عمل 

بیهوش میشی 

ب من گف باید بستری شی . ی شب بیمارستان یاشی بعد عمل  بیهوش میشی

بیمارستان هزینش کمتره چون دولتی 

همسرم رفت کطب خصوصی عمل کرد هزینش2500شد باداروخاش اینا شد3

ولی بیمارستان خیلی بهتره بنظرم چون شب اول تادصبح درد خیلییییی بدی داشت دیگ مرد ب اون بزرگی گریه میکرد بردمش درمونگاخ مسکن زد ولی ببمارستان چون سرم داری دیگ درد متپجه نمیشی تحت نظری

یبوست داشت  وقتی ببخشید دفع داشت خیلی درد داشت و همش مجبثر بود رو بخاری بشینه یا گرمش کنه ک ار ...

احتمالا فیستول نبوده هموروئید داشتن ایشون 

میشه علاعم فیستول رو بگید از کجا باید فهمید؟

عزیزم فرق داره علائم تو هر نفر 

سرچ بزن کل علائمشو بهون شایع ترینش ترشح هس فکر کنم