2777
2789
عنوان

هرکاری میکنم شوهرم دوسم نداره

931 بازدید | 31 پست

سلام خانومای عزیز راستش دیگه کم آوردم همه جوره به شوهرم محبت میکنم اما فقط با من دعوا داره مدام فش میده تحقیرم میکنه پیش همه خردم میکنه کارم فقط گریس من با مادرشوهرم توی یه ساختمان زندگی میکنیم مدام پسرشو پر میکنه می اندازه به جون من از همه چی بریدم هر کاری میکنم رفته رفته بدتر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن به در بی حیایی و پررویی و روشونو کم کن اینا حرف حالیشون نیست بابا 

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید
دوست داشتن از روی اجبار به چه دردت میخوره؟ از اول اینجوری بود؟

نه منو دوس داشت به اصرار خودش مادرش اومده بود خواستگاریم ولی رفته رفته عوضش کردن در ضمن ما فامیل هم هستیم

مث خودش رفتار کنین مشاوره برین خودتونو ازین زندگی نجات بدین تا بچه ندارین خیلی راحتتره

نه عزیزم بچه دارم شش ماهشه کارم به دادگاهم کشید اما پشتوانه ای برای جدایی ندارم

نه عزیزم بچه دارم شش ماهشه کارم به دادگاهم کشید اما پشتوانه ای برای جدایی ندارم

میفهمم کاملا

کاش ی مشاوره درست پیدا کنین

اعتماد بنفستون کم میشه مراقبت کنین با بچه کوچیک سخته ولی بهتره تا این ک عصبی و پرخاشگر بشین و هی دوزش بیشتر شه

فقط دیگه بهیچ وجه ازش طلب مهر ودوست داستن ندتشته باشین

خودتونو دوست داشته باشین

راستش مادرشوهرم خیلی اهل رمال و دعا و این جور چیزاس نمیدونم شوهرم دعایی کرده یانه گاهی به این چیزا اعتقاد پیدا میکنی چون شوهرم هیچ جوره راه نمیاد باهام اول اینطوری نبودها کم کم الکی الکی باهام دعوا داره صداشو میبره بالا به خودم به خانوادم فشهای رکیک میده گاهی دست به زنم داره چون کسی رو ندارم مجبورم تحمل کنم موقعی که مادرم زنده بود چند بار قهر کردم رفتم ولی برعکس همه چی بدتر شد چون درنبود من مادرش فرصت کافی داشت حرفاشو بکنه تو گوشش تا جائی که حتی بهم خیانتم کرد

میفهمم کاملا کاش ی مشاوره درست پیدا کنین اعتماد بنفستون کم میشه مراقبت کنین با بچه کوچیک سخته ولی ...

مرسی عزیزم که حرفامو گوش میدی راستش اره اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده تعریف از خود نباشه من قیافه بدی ندارم خواستگار زیاد داشتم شوهرم اولش برام میمرد میگف چقدر خوشگلی و ای حرفا اما الان میگه تو قیافه نداری به خاطر همین فکر میکنم مادرش با جادویی چیزی نمیدونم منو از چشش انداخته

مرسی عزیزم که حرفامو گوش میدی راستش اره اعتماد به نفسم خیلی پایین اومده تعریف از خود نباشه من قیافه ...

جادو چیه

مسلما هنوز همون خوشگلیو دارین

چ بسا برای پوشوندن این ک شما ازش بالاتری این رفتارو باهات داره

از بس هم خودتونو کوچیک کردبن بد تر شده

این تجربه ی شخصی منه و ممکنه اصلا برا شما درست نباشه

ولی وقتی بتونی مث خودش رفتار کنی و دیگه دنبال راضی نگه داشتنش از خودت نباشی اوضاع ازین بهتر میشه ولی زمان میبره

امیدوارم ی راه حل درست پیدا کنین و زندگیتون پر از آرامش بشهبیشتر ویژگیای مثبتتونو برا خودتون و حتی در حضور شوهر گوشزد کنین