2777
2789

زنگ میزنی ۱۱۰ یه شماره واتساپ بهت میده مدارکتو اونجا میفرستی براش

نیازی به رفتن هم نیست

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مبالغ کم اصلا بها نمیدن متاسفانه💔

به مبالغ بالا چی ؟ 

دیروز ۸۰ تومن ریختم به حساب طرف امروز پیام گذاشته دور از انسانیت بوده کارت فیش فیک می‌فرستی ؟! حالا انگار چیکار کرده برام ! 

دیدم زده دورکاری گفتم خونه هستم مشغول باشم ، تازه استوری کرده زده طرف واسه من رسید فیک فرستاده دفه دیگه ببینم با اسم میدارم ! اون ۸۰ تومن رو سگ خورد لجم از اینه که با تهمت و تهدید صحبت میکنه باهام حروم خور...

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
زنگ میزنی ۱۱۰ یه شماره واتساپ بهت میده مدارکتو اونجا میفرستی براش نیازی به رفتن هم نیست

بابت هر مبلغی ؟ شما انجام دادی؟

بابت هر مبلغی ؟ شما انجام دادی؟

پست بالاترتو خوندم طرف داره از روش خلاقانه ای استفاده میکنه که تو بترسی و پیگیر نشی!

حتتتما ز بزن ۱۱۰ و حالشو جا بیار عکس فیش واریزیت، استوری یارو، و... همه چیو میفرستی براشون.

بله ما انجام دادیم مال ما ۳۰۰تومن بود و یه پیج فروش سگ های خانگی بود که پولو بالاکشید.

مردم از زور فقر و فشار بیشرف و بی وجدان شدن😔

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
پست بالاترتو خوندم طرف داره از روش خلاقانه ای استفاده میکنه که تو بترسی و پیگیر نشی! حتتتما ز بزن ۱ ...

برای شما ۳۰۰ بود نتونستین پس بگیرین بعد من ۸۰ تومن رو میتونم بگیرم ؟! رفت و آمد اینا نداره؟ میترسم زنگ بزنم ۱۱۰ گیر بدن حضوری بیا و پیگیری و این حرفا که هم وقتشو ندارم هم نمیخام شوهرم بفهمه ،الان اگه بگم اینجا انقد پول ریختم و اونا چیکار کردن قطعا پیش خودش میگه چقد زنم بی فکره که به همچین پیجی اعتماد کرد ،ولی خدا شاهده خواستم بیکار نباشم و یه اندک درآمدی داشته باشم ! هیچ وقت به این پیج ها اعتماد نمی‌کردما ! این دفه خر شدم گفتم بذا شرو کردم به شوهرم بگم 😔 یه نفر نیستن که چنتا پیج و آیدی دارن که این پاس میده به اون ، اون پاس میده به این ! هر چی دهنم اومد گفتم بهشون ولی خیلی خونسرد جواب دادن رسید فیک می‌فرستی طلب کارم هستی !!!!! دیشب انقد ناراحت بودم قلبم میخاست بیرون بیاد انگار ! خیلی زور داره پولتو بخورن چرت و پرتم بگن ! شاید جواب نمیدادن انقد ناراحت نمی‌شدم 😢