2777
2789
عنوان

مثل ربات شدم

269 بازدید | 8 پست

سلام یه چن وقتیه نماز نمیخونم اصلا نمیخونم انقد خواستمو خدا بهم نداد اصلا دیگه صلواتم  هم نمیفرستم انگار این دنیا نیستم و فقط ظاهرن زنده ام  مریضی بابام اوضاع خونمون کار شوهرم و هزار تا چیز دیگه شدم کوه یخ هیچ حسی ندارم چی کار کنم 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
به همین روال ادامه بده🗿🤝🏻

چ حرف بدی حالا ب قسمت نمازش کاری ندارم ی عقیده شخصیه ولی اینکه یکی اصلا ب خودش تکون نده و حال خودشو خوب نکنه روزاش سخت و تکراری بگذره کجاش خوبه ک ادامه بده 😐😐😐

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا کی میخوای ربات بمونی؟  هرچی خدا نداده حتما منو تو حکنتشو نمیدونیم. 

خواهر بلند شو  الان وضو بگیر بسم الله بگو نماز صبختو بخون. 

باشد فرجی بشه تو زندگیت 

ماها به خدا تکیه نکیم کجا بریم. به کی رو بزنیم. بریم بالاخره خودش دستمون میگیره. خونه که یاد خدا نباشه پر افکار منفی و تاریکی میشه. این یه بار به حرف من گوش کن.

تا کی میخوای ربات بمونی؟  هرچی خدا نداده حتما منو تو حکنتشو نمیدونیم.  خواهر بلند شو &nbs ...

خیلی حالم خرابه  قبلا اینجوری نبودم اما نزدیک دو ساله انگار تو این دنیا نیستم از بس شوهرمو اطرافیانم‌اذیت کردن هرررر چی از خدا خواستم تو این دو سال نداد فقط روزمرگی زنده ام دیگه هیجی برام مهم نیست وقتی شوهرم بابامو مسخره میکنه که رو تخت افتاده و میبینم دعام نسبت به بابام براورده نشد اصلا میشم کوه یخ این یه موردشه نمیونم چه مرگمه

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

من نماز شب میخوندم الان یهو میگم میخونم بعد میبینی یه ظهر خوندم بعد نمیخونم دلم برای حدا تنگ شده اما ازش ناراحتم هر چی خواستمو نداد بهم

خیلی حالم خرابه  قبلا اینجوری نبودم اما نزدیک دو ساله انگار تو این دنیا نیستم از بس شوهرمو اطرا ...

دنیا پر مشکلات. باید خودمو قوی کنیم. شوهرت بداخلاقه اینقدر خودتو قوی کن که حرفش واست مهم نباشه. اون اگه عقلش می‌رسید این حرفو نمیزد. شما خودت صعیف شدی که مشکلات بهت زور میگن .  آدم قوی مشکلاتو مثل پر کنار میزنه نه اینکه بشینه  غصه بخوره

هم روحی هم جسمی 

خودتو رها نکن. 

یه با علی بگو خودتو اول بساز

خودتو فراموش کردی دنیا بهت زور میگه

دنیا پر مشکلات. باید خودمو قوی کنیم. شوهرت بداخلاقه اینقدر خودتو قوی کن که حرفش واست مهم نباشه. اون ...

چقد قشنگ حرف میزنی ارامش میدی بهم 

عزیزم خب  اشتباهتمونو به حساب خدا می‌نویسیم. 

شما نباید دستتو خالی میکردی. 

خدا در دنیا به ما عقل داده و ما رو اختیار دار کرده واسه زندگیمون تصميم بگیریم 

حالا اشتباه کنیم تقصیر خودمونه

اینجا خودت مقصری 

منتها برو در خونه خدا بگو اشتباه کردم عقلم نرسید باز دستم بگیر