2777
2789

راستش بعد ۲ سال می خوام با پس اندازم فرگاز  بخرم. 

شرایط خونه م جوری  نیس که فر یزقی بخرم پس اونو بیخیال. 

می خوام بدونم شما عزیزان که خیلی  با فر در ارتباطید،  تجربه تون می گه چه جور  فری، یه فر خوب و عالی و بی زحمت و کامله. 

مارک و مدل بگید بهم،  از ویژگی  هاش بگید. 

من اصلا نمی دونم فرق یه گاز فردا آشغال با عالی  چیه. 

ففط  می دونم ترموکوبل باید داشته باشه گازش، و این که تهویه هوا هم داشته باشه خوبه. اینا رو هم انقدر سرچ کردم فهمیدم. 

بعد این که بازار پر شده از فر های  اسنوا،  مدل رومیناش رو دیدم همه اظهار رضایت کرده بودن اما بعضی ها هم مفصل در  موردش بد نوشته بودن، دیگه گیج شدم. 

من پولم ۷ تومنه نهایتش. 

تو رو خدا صادقانه بگید چی بخرم. 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

من فر آلتون دارم از روی جهازم باهاش کار میکنم کیک و شیرینی میپزم راضیم ولی شما که میخوای کار کنی پیشنهاد میدم برقی بگیر اگه میتونی یه تیکه طلا بفروش و یه چیز بهتر بخر 

المنت بالا و پایین باهم روشن بشه 

سیستم گردش هوا داشته باشه 

تعداد سینی هاش بیشتر باشه سایزش کاری که میخوای انجام بدی را جواب بده مثلا اینقدر کوچبک نباشه که قالب ۳۰ سانت توش جا نشه 

دماش استاندارد باشه 

فعلا اینارو یادمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فر آلتون دارم از روی جهازم باهاش کار میکنم کیک و شیرینی میپزم راضیم ولی شما که میخوای کار کنی پیش ...

ممنونم عزیزم،  منم نمی  خوام کار‌ کنم،  ولی  دوست دارم بعد عمری یه چیز  خوب بخرم و پولم رو هدر  ندم،  می خوام هر چی  تواستم بتونم بپزم و مث مایکروویوم نباشه که فقط باهاش یخ زداییی می کنم و در  حد پخت پنیر روی  پیتزا جواب میده،  همه چیز رو باید از قبل بپزم و گرنه انقد خشک میشه که نمیشه خورد، یا اصلا پف نمیده به کیک و خمیرام. اینه که می خوام تحقیق کنم و یه فر خوب بخرم. البته از دوستان یه نفر فر پیلوت داره گمونم و باهاش توی  خونه قنادی می کنه، اما نمی دونم راضیه یا نه. 

من فر آلتون دارم از روی جهازم باهاش کار میکنم کیک و شیرینی میپزم راضیم ولی شما که میخوای کار کنی پیش ...

تعریف التون رو توی سایتا زیاد شنیدم