2777
2789
عنوان

بارداری یهویی و ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چیکار کنم ..همش ی عالمه کار نکرده میاد جلو چشمم احساس میکنم پیر شدم  

باید تجربه کنی

مادر شدن محدودیت نیست

من با چهارتا بچه به تمام کارام میرسم

ارایشگاه مسافرت تفریح مهمونی رستوران باشگاه

فقط نیازه برنامه ریزی صحیح داشته باشی

هم برای تربیت فرزند هم برای زندگی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
چ خوب واقعا چند سالتونه ؟

۳۴ عزیزم

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
عزیزم من ۲۲ سالم ی پسر یساله دارم ناخواسته با جلوگیری بازم باردارم  بشین سرجات😂

میشه بگی چطور باهاش کنار اومدی ؟؟؟بچه اولته ناخواسته بود یا دومی ؟؟زود نبود برا مسولیت های بچه ؟؟بغض دارم دلم میخواد خواب باشم 

میشه بگی چطور باهاش کنار اومدی ؟؟؟بچه اولته ناخواسته بود یا دومی ؟؟زود نبود برا مسولیت های بچه ؟؟بغض ...

کنار نیومدم ولی بازم خداروشکر سالم باشن  من خیلی روحیم حساسه و حرص میخورم کلا الان دوس دارم دیگ هیجا نرم خجالت میکشم  بیشتر از همه از حرف مردم و اینجور چیزا ناراحت میشم و دوس ندارم برا پسر اولم کم بزارم اصلا 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
کنار نیومدم ولی بازم خداروشکر سالم باشن  من خیلی روحیم حساسه و حرص میخورم کلا الان دوس دارم دیگ ...

چرا خجالت بکشید مگه ب بقیه گفتی ناخواسته باردار شدی ؟تازه خجالت نداره که ...من میخوام بدونم چطوری حال خودمو خوب کنم ...راستش بچه اتفاق مهم و بزرگیه تو زندگی ...مثله ازدواج ...بارداری یهویی مثله ازدواجهای سنتی قدیمی هس ک یهو میدیدن زن یکی شدن ....وای خیلی حرف دارم خیلی میترسم خیلی بغض دارم

رابطه با شوهر چی ؟؟تو حاشیه نمیره ؟؟ینی خلوت دونفره و تفریح های زوجی ....من دوسندارم پیر بشم 

مدیریت و تربیت درست باشه نه

بعد زایمان خودتو اخلاقتو اندامتو ول نکنی نه

تایم خواب بچت رو به خوبی و به موقع تنظیم کنی نه

بچه رو به موقع از خودت جدا کنی مثل خیلیا تا ۷ سالگی نخوابونی پیش خودت نه

بچه اجتماعی بار بیاری و کمکی داشته باشی و بچه رو به مهد و پرستار  عادت بدی نه

مدیریت و تربیت درست باشه نه بعد زایمان خودتو اخلاقتو اندامتو ول نکنی نه تایم خواب بچت رو به خوبی و ...

چ خوب ک اینقد انرژی دارین با ۴ تا بچه ...من بروی خودم نمیارم ولی ب هیشکی نگفتم اتفاقی شده ...ولی از تو خودمو سرزنش میکنم احساس میکنم خیلی مسولیت سختی رو دوشمه...بعد از اون طفل معصوم شرمنده میشم ....برام دعا کنین همین الان ...تا حال دلم خوب بشه ...

چرا خجالت بکشید مگه ب بقیه گفتی ناخواسته باردار شدی ؟تازه خجالت نداره که ...من میخوام بدونم چطوری حا ...

اره چون پسر اولم تازه یکسالشه منم با جلوگیری و حساس بودن باردار شدم  سر پسرم با هزار قرص دارو

ببین بچه خیلی شیرینه من وقتی پسرم اومد همه زندگیم شده یعنی حاضرم براش بمیرم وقتی بچه میاد با جون و دلت مسعولیت پذیر میشی همه این حرفا یادت میره چون با عشق بچتو بزرگ میکنی شاید اوایل یکم سرد پیش بیاد بین زن مرد ک من میگم  اگرم زن مدیریت کنه نمیاد اصلا بعد دیگ هردوتون عشق میکنید وقتی بچتونو میبینید و بزرگترشدنشو 

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اره چون پسر اولم تازه یکسالشه منم با جلوگیری و حساس بودن باردار شدم  سر پسرم با هزار قرص دارو ...

از ته قلبم دوسدارم همینطوری ک شما میگی باشه ...و تمام تصوراتم اشتباه باشه ...مقصر خودم بودم ....فک میکردم بارداری ب این راحتی نیس ...الانم مسولیتش با خودمه ....