2777
2789
عنوان

زن دلیل بودن یعنی چی؟؟

223 بازدید | 21 پست

راستش من یه پسر ۲۳ هستم

در یک شرکت مشغول کار کامپیوتری و مهندسی اون هستم..

تو کمک‌های خونه،واقعا برای مامانم چیزی کم نمیزارم..

حتی شده ظرفا رو هم بشورم وقتی مادرم خونه نباشه یا حالشون خوب  نباشه..

..

از طرفی پسرهای دیگه هیچکدوم به چشم ندیدم که اینطور باشن..

آخه میدونید یکیشون بهم گفت که تو ، توی آینده زن‌ذلیل میشی..

میشه توضیح بدین..

یعنی هی برای زنت دلیل بیاری

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمی کنم زن بیچارت از این شانسا داشته باشه همه این کاراتون واسه مادراتونه 🤕🤕

پروفایلمو حتما ببین اگه حالتو خوب کردبرای برآورده شدن آرزوم که داشتن یه خونه بزرگتره اگه دوس داشتی یه صلوات هدیه کن 😍😍😍
😂😂😂

😁

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

یعنی زنتو ذلیل میکنی

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

تو ایرانیها اینجوری جا افتاده که هر کس با زنش خوب باشه و کمکش کنه و با هم همفکر باشن و میگن زن ذلیل درصورتی که کاملا اشتباهه و زندگی یه جاده است که دو نفری به کمک هم میشه به مقصد رسید

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.

این دلیل بر زن ذلیل بودن نیست چیزی که گفتین نشان از شعورتون داره...‌ولی  فقط درباره این مورد

زن ذلیل از نظر من کسی هست که اختیار تصمیم گیری نداره و استقلالش در دستان زنش هست

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

اگه برا زنت کار کنی همیشه و همیشه باهات مهربون ودوست داره تازه برات شکلات هم میگیره😊

آفرین بچه ی خوب میدونم که تو میتونی 

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂