2777
2789

ایمپلنت جایگزین کردن دندان نداشته است 

شما احیانا منظورت لمینت یا کامپوزیت نیست؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ایمپلنت جایگزین کردن دندان نداشته است  شما احیانا منظورت لمینت یا کامپوزیت نیست؟

نه 

دوتا از دندون های جلوم کج هستن بعد نمیخوام ارتودنسی کنم میخوام ایمپلنت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه  دوتا از دندون های جلوم کج هستن بعد نمیخوام ارتودنسی کنم میخوام ایمپلنت

یعنی به خاطر کج بودن می خوای بکنی و جاش ایمپلنت بگذاری؟ 

بنا به تشخیص پزشک امکان کامپوزیت کردنش هست که با ایمپلنت فرق داره 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ببین یه دکتر خوب واسه دندونپزشکی بهت معرفی میکنم خیلی کارش خوبه سمت الهیه است دکتر مسعود پورشاهی خیلی مجهزه لیزر و اینا هم داره می تونی پیجش رو ببینی واست لینکش گذاشتم https://www.instagram.com/dr_pourshahi/

آره عزیزم من شش ماه پیش ایمپلنت کردم

ایمپلنت و ارتودنسی ربطی بهم ندارند

اگر دندونت از دست رفته یا باید ایمپلنت کنی یا دندون مصنوعی بذاری

ولی اگر دندون هات سالمه اما خیلی صاف نیستند باید ارتودنسی کنی

من کرج هستم رفتم پیش دکتر عارف خیلی کارشون عالیه همه هم راضی هستند از یه ماه قبل باید وقت بگیری. قیمتش هم مناسب بود

لینک سایتش رو میذارم اگه دوست داشتی یه سر بزن:

https://arefclinic.ir/category/blog/implant/

اره عزیزم من انجام دادم 

من یه تصادف کردم که دندونامو از دست دادم مجبور شدم ایمپلنت کنم 

واقعا خیلی اوضاع بدی بود چون هم خیلی ناراحت بودم که دندونامو از دست دادم هم نگران پولش بودم 

خیلی تحقیق کردم دکتر محمد نجفی رو یکی از  دوستام بهم معرفی کرد خیلی دکتر خوبین واقعا کارشون حرف نداره من که خیلی راضی ام خیلی ام انسان شریفی هستند هزینش خیلی مناسب شد. 

من 8 ماه پیش انجام دادم یکی از دندونام به کل از بین رفته بود مجبور شدم ایمپلنت کنم. اولش افسردگی گرفته بودم چون خودم 30 سالمه حس میکنم خیلی زود مجبور به این کار شدم. ولی خب دکترم خیلی خوب بود هم کارش هم برخوردش. گفت ربطی به سن نداره و خیلیا حتی تو سن کمتر هم پیشش این کار رو انجام دادن . دکترم دکتر ایزدی بود اگه خواستی شمارشو برات بفرستم

من 8 ماه پیش انجام دادم یکی از دندونام به کل از بین رفته بود مجبور شدم ایمپلنت کنم. اولش افسردگی گرف ...

کدوم شهر؟

چقدر هزینش شد؟

من میتونم ارتودنسی کنم ولی چون باید دوسال بمونه و طول میکشه نمیکنم