2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا این که بگیرین بخوابین عامو 

ولم کنا کی حوصله عین کوزت کار کردن داره

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

یه ترفند جدید اینکه کلا خونه تکونی نکنیم😄 والا😁

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕 

[QUOTE=227972452]من همه لک های رو دییوار و حتی رد خودکار و چربی و هرچیزیو با اکتیو چند منظوره بنفش و یک تیکه ابر پاک ...[/QUOTEواسه گاز وایناهم کاربرد داره؟

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤
ظرفهایی که توی سال استفاده نمیکنی یا یبار دوبار استفاده میکنید رو سلفون بکشید که الکی کثیف نشن و چرب ...

و منی که کاور گرفتم براشون و باید کاورو بشورم😫😫😫

🐣

آب وایتکس درست کنیم با یه طی تمیز دیوار و بکشیم بعد یه دستمال خیس پشتش بکشید😀

ما دیوارامون و اینجوری تمیز میکنیم خوب میشه

ای کسی که داری امضام و میخونی😍 هرچی آرزوی خوبه مال تو💞امیدوارم روزی انقدر خوشبخت باشی و حال دلت خوب باشه که حتی یادت نیاد روزای بدی هم داشتی💕