2777
2789
عنوان

کودک بیشفعال

126 بازدید | 13 پست

مامانا پسرم سه سالشه به دلیل تاخیر در تکلم و جیغ زدن و بیقراریهاش بردم متخصص با نوار مغز تشخیص داد بیشفعالی هست بی‌قراری های گاهی زیاد میشه اگر کسی تجربه داره میشه کمکم کنه خودم معلمم چون دیدم بعضی شاگردام دنبال درمان نرفتن و اذیت شدن من زود شروع کردم کسی تجربه داشته؟تا کی اینجوری می‌مونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدید،پسر منم سه و نیم ساله است،دیر صحبت مرد،شلوغه،وقتی یه جا وایساده دایم پاهاشو بر می داره می زاره انگار دشتویی داشته باشه،یه هفته هم هست که شروع کرده به جیغ زدن،الان صداش گرفته از بس جیغ می زنه،یعنی بیش فعاله؟

اما اگه قصه تعریف کنی آروم می شینه و گوش می کنه

پسرم ۴/۵سالشه چندماه پیش بردم مطمعن نبود دکتره ولی چون خودم خسته بودم از دست پسرم بهش قرص داد 

دوروز یک چهارم دادم عین ی تیکه گوشت بی جون افتاد گوشه خونه تا دوروز

سریع سوزش ادرار شدید گرفت رنگش زرد شد بردم دکتر 

منم درکت میکنم ولی از این سن ب قرص نبندش تشخیص قطعی بیش فعالی از شش سالگی مشخص میشه 

صبر داشته باش مادر مهربون ببر گفتار درمانی ولی قرص نده 

پسرم ۴/۵سالشه چندماه پیش بردم مطمعن نبود دکتره ولی چون خودم خسته بودم از دست پسرم بهش قرص داد  ...

عزیزم دکترش از روی حرف من نظر نداد از نقشه مغز تشخیص داد گفتار درمانی هم از سه سالگی میشه انجام داد که تازه چند روزه سه سالش تمام شد از قبل بهار شده ها ولی گاهی باز بهم میریزه