2777
2789
عنوان

الان خونه ی نامزدمم بهم میگه برو ب جهنم 😑 عاقلا لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 48 پست

تازه میپرسی برم!!!!! معلومه ک اره....نمیگم طلاق میگم برووووو تا وقتی عذرخاهی نکرده نیا پیشش...گفته برو بعد میگی نمیرم!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم برای عقلت متاثفم

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭

برو خونتون بزار برای اینکه پیشش باشی التماست کنه که اینجوری پرو نشه در ضمن تو نامزدی خونشون نمون اصلا خوب. نیست 

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂
چندبارم صداش زدم هعی گفتم بیا حرف بزنیم ولی محل نزاشت  باز گفتم مطمنی برم ب جهنم گف اره 😐

خب پس برو

اگرمادرنباشدزندگی نیست  به خورشیدفلک تابندگنی نیست   خداعشق است ومادرکعبه ی عشق  به آنان بندگی شرمندگی نیست🖤مادرم تاج سرم خدا زودازما پست گرفت😭خداجونم راضی ام به رضای تواماکااااش یکم دیگه میگذاشتی چنین نعمت نایابی نزدماباشد، مادرعزیزم روحت شادویادت گرامیست همیشه بغضی ته قلبم هست نفس کشیدن راسخت میکند🖤😭
چندبارم صداش زدم هعی گفتم بیا حرف بزنیم ولی محل نزاشت  باز گفتم مطمنی برم ب جهنم گف اره 😐

خونه بابات کتکت میزنن ؟ غذا نمیدنت؟ چرا انقد خودتو کوچیک کردی موندی هنو!!!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

مردا همه روانی شدن شوهر من صبح پاشده هر چی تونسته اعصاب منو خراب کرده الانم حاضر شرم دارم میرم واسه خودم بگردم کار هر پنجشنبه اشه

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

برو محلشم نده .. زنگ یا پیامم داد جواب نده

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚

اگه من بودم 

اولا جدا میشدم از این آدم

ولی چون شما دوست داری پاش بمونی

وقتی خواب بود بدون خبر میرفتم خونمون و دیگه تا یه مدت نه جوابشو میدادم نه خونشون میومدم

چون واسه خودم ارزش قائلم

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍
دوسش دارم میگم شاید با رفتاری چیزی درس شد 

تنها رفتار اینک برا خودت ارزش قاعل باشی سیریش نشی پاشی بری تا قدر بدونه و با التماس بیاد دنبالت