2777
2789
عنوان

الان خونه ی نامزدمم بهم میگه برو ب جهنم 😑 عاقلا لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 48 پست
فلا موندم  چون نگم برم ی شرررر دیگس  بابامم یکی دوساعت دیگه میاد  اینم فلا مث گاو ...

پس بابات اومد حتما برو. ولی تکلیفتو با این رفتار شوهرت معلوم کن پس‌فردا رفتی سر زندگی خودت دم ب دیقه بهت نگه برو ب جهنم 

چی بگم والا .ناراحت شدم برات نمیدونی با دوستش کجا میره و اون چجور آدمیه ؟ رفتن موادی چیزی نزدن ؟ از ...

سیگارو میدونم میکشه 

رفیقشم سیگار چیزینا میکشه 

حتی بیرون سیگار کشیده اومده 

ولی مواد نمیکشه😞 

یعنی امکان دارع گل بکشه ؟! 

از کجا بفهمم 😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بامحبت ودلبری پیش برو خواهشا خانم ها سریع حرف از طلاق وجداشدن نزنید یه مقدار فنون  شوهر داری یاد بدین تامیگن بالا چشمتون ابروه سریع زرت طلاق خوب اینجوری که سنگ روسنگ بند نمیشه .بایداز روش درستش وارد شد اگه معتاد وبیکارالاف نیست به حرف شوهرت باش تودیگه ازدواج کردی اولویتت شوهرت باشه نه بابات

سیگارو میدونم میکشه  رفیقشم سیگار چیزینا میکشه  حتی بیرون سیگار کشیده اومده  ول ...

اگه رفیقش اهل چیز اینا که گفتی باشه احتمال اینکه اینم بکشه بالاست وگرنه که اینجوری رفتار نمیکرد 

بازم مطمئن نیستم بیشتر پیگیرش باش و اگه میتونی جیبش و نامحسوس بگرد