2777
2789
دکتر من که گفت پماد رو تا وقتی بخیه داری بزن بخیه هامو که کشیدم گفت داخل بینی رو باهاش چرب کن که میک ...

به منم همینو گفت .گفت چیزی نزن 

حالا تا پنجشنبه هفته آینده که دوباره باید برم مطب صبر میکنم اگه دیدم خوب جوش نخورد میرم پماد میخرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت رعایت کنی پایین نمیاد اصلا ینی رعایت نکنم😕

ببین سر بینیم پایین نیومد ورمش کم شد 

نوک بینیم باد کرده بود و ورم داخلی داشتم سوراخای بینیم تابه تا شده بود و گرد به مرور سوراخا جفت شد ورم داخلیم رفت و باد نوک بینیم خوابید ،سر بینیم بالاست منتهی دیگه اون حالت خوکی رو نداره

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

میشه دوباره بذاری

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
عزیزم میشه عکس روز آتل و الان رو بزاری

😂 از من زشته روز آتلم دوست ندارم بذارم بزرگه

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

الان یک هفتست عمل کردی؟؟ چه خوب شده زیر چشماتم کبود نیست منم دوست دارم عمل کنم ولی بینیم گوشتیه میترسم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ببین سر بینیم پایین نیومد ورمش کم شد  نوک بینیم باد کرده بود و ورم داخلی داشتم سوراخای بینیم ت ...

من سوراخهای بینیم قرینه است کاملا و ورم ندارم

امیدی نیست به بینیم که بیاد پایین😕😕

ترس نداره.برو

اخه بینیم گوشتیه میترسم خراب بشه دکتر خوب هم سراغ نداذم

من سوراخهای بینیم قرینه است کاملا و ورم ندارم  امیدی نیست به بینیم که بیاد پایین😕😕

دکتر کی بود کدوم شهری

اخه بینیم گوشتیه میترسم خراب بشه دکتر خوب هم سراغ نداذم

دختر خالم بینیش گوشت خالص بود ،عمل کرده خیلی کیوت شده

کبودیه زیاد و ورمم نداش خیلی

🌵نلایک،مرسی   https://harfeto.timefriend.net/16429349002110