2821
2789

تولدمه 

خیلی همو دوست داریم. دوروزه باهم صحبت نمیکنیم.خیلی الکی سرد شده راه دوریم .دیروز نوشتم که نمیدونم دلیل رفتار هات چیه ولی دیگه نمیزارم ناراحتم کنی و اینا.برام نوشت چرت نگو و بعدش بهم تبریک گفت تولدمو و چند تا استیکر فرستاد.منم نوشتم مرسی با چند تا قلب.امروز صبح هم نوشت سلام فقط .جواب سلام رو دادم اما هنوز نگاه نکرده پیام من رو

امروز هم تولد منه 

هم ماهگرد دوم ما (البته ما قبلا باهم بودیم با کات کردیم دوباره باهمیم این دومین ماهگرد از رابطه جدید ماس)

هم روز مهندس که روز اونه

یه متن خیلی عاشقانه قشنگ نوشته بودم براش با تمام احساسم

اما الان خیلی دلم گرفته 

به نظرتون متن رو براش بفرستم؟

وقتی متنم رو نگاه میکنم گریم میگیره .یعنی براش مهم نیست تولدمه باید پیشم باشه حتی از راه دور یکم باهام صحبت کنه 

میدونم سرکار ولی اگه بخواد میتونه وقت بزاره

یا تا شب صبر کنم ؟؟

بفرست واسش به نظرم 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حس میکنم خیلی خودمو سبک کردم به جای اینکه اون روز تولدم کلی حرف قشنگ بهم بزنه من باید بهش بزنم دلم گ ...

یه تبریک ساده بگو نمیخواد چهل خط قربون صدقه بری 

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤

به نظرم یه تبریک ساده استوری کن که مثلا روز مهندس مبار و ایناااا

ولی برای متنت صبر کن

بذار یه چند قدم برداره

خدایا چنان کن سرانجام کار                                      تو خشنود باشی و ما رستگار
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز