یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غریزه طبیعی..عشق و میل به داشتن یه کوچولو از جنس خودت و باهدف شدن زندگی
فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومددخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانششد دنیای باباش دوست دارم الینای قشنگم
متنفرم از بچه دار شدن. شاید در نگاه اول داشتن یه بچه کوچولو شیرین باشه . ولی اون بچه بزرگ میشه کلی خواسته داره . کلی زمان میخواد تربیتش کنی درس بهش یاد بدی مدارس هم که دیگه هرگز مثل سابق بازگشایی کامل نمیشن
بیشتر میل به بقا که تو ذات هر انسانی هست حس میکنه اینجوری اگه بمیره هم یه تیکه از وجودش هست هنوز
ابهام و مشکلم از اول وجود داشته تو کدوم برهه تاریخی دنیا گل و بلبل بوده که الان بخواد باشه از همون انسان های اولیه ش بگیر تا جنگای مختلف و بلایای طبیعی و بیماری و ...
دقیقا بخاطر همون مهر و عاطفه آدم میل نداره یکی دیگه رو در معرض مشکلات ناگزیر این دنیا قرار بده. نمیدونم شاید بعضیا زندگیای آسان تری دارن و همینو برای بچه شون هم میپسندن.